Έλενα Παπαβασιλείου: «Στόχος μας είναι να γίνουμε μια παρέα με τους τηλεθεατές»

Γιώργος Τζοβάρας
0
Η Έλενα Παπαβασιλείου σε συνέντευξή της μίλησε για τη τηλεοπτική της επιστροφή.
Επιστρέφεις τηλεοπτικά με μια καθημερινή απογευματινή γυναικεία εκπομπή. Πώς προέκυψε;
«Συζητούσαμε για μια γενικότερη συνεργασία με το Epsilon Tv. Κάποια στιγμή μου έκαναν τη συγκεκριμένη πρόταση και ενθουσιάστηκα. Η γυναίκα του σήμερα έχει πολλά ενδιαφέροντα, είναι μαμά, καριερίστα, την ενδιαφέρει η ψυχολογία, τα οικονομικά, η μόδα, είναι μέσα σε όλα. Κάθε κανάλι έχει τη φιλοσοφία του. Στο Epsilon Tv αισθάνομαι ένα οικογενειακό κλίμα. Η ιδέα με ενθουσίασε. Άλλωστε, με τις φίλες μας δεν συζητάμε τα πάντα; Αυτός είναι ο στόχος. Να γίνουμε μια παρέα με τους τηλεθεατές. Θα έχει ενδιαφέρον και για τους άντρες γιατί θα δουν πώς σκεφτόμαστε εμείς οι γυναίκες».
Γνώριζες τις συμπαρουσιάστριές σου Νόνη Δούνια, Δέσποινα Καμπούρη και Σοφία Βογιατζάκη;
«Γνώριζα τα κορίτσια, χωρίς να έχουμε κάνει παρέα. Τώρα που περνάμε χρόνο μαζί, βλέπω πως αν και είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες γελάμε πολύ. Οι τρεις είμαστε Αιγοκερίνες, εκτός από τη Σοφία που είναι Δίδυμοι Χρειάζεται και η χαριτωμένη τρέλα του Διδύμου!».

Άλλες ετερόκλιτες τηλεοπτικές παρέες δεν κατάφεραν να αποκτήσουν χημεία. Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε κάνει μια αντίστοιχη εκπομπή πριν από μερικά χρόνια.
«Ας μη συγκρίνουμε. Δέκα διαφορετικά σχήματα να βάλεις, δέκα διαφορετικές εκπομπές θα βγουν. Καθένας κάνει το δικό του. Το μεγάλο στοίχημα θα φανεί στον "αέρα", αλλά έγινε καλή αρχή "με το δεξί". Κι εγώ ξαφνιάζομαι που έχουμε τόση χημεία. Κάποια πράγματα, όμως, ή κολλάνε ή δεν κολλάνε. Είμαστε ενθουσιασμένες Χαίρομαι, γιατί ήθελα να κάνω κάτι που το νιώθω».
Ανεξάρτητα από το αν θα ήσουν η κεντρική παρουσιάστρια;
«Είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να έχουμε συλλογικό πνεύμα. Το τονίζω συνέχεια Ενωμένοι δημιουργούμε περισσότερα. Δηλαδή, όταν βγαίνουμε έξω με τις φίλες μας χρίζουμε κάποια που θα ανοίγει ή θα κλείνει την κουβέντα. Είμαστε μία παρέα γυναικών που συζητάει θέματα Καθεμία μπορεί να γνωρίζει κάποιο θέμα παραπάνω και να το συζητήσει. Η εκπομπή θα εξελίσσεται όπως και η ζωή».
Πηγή: You

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !