Και ένα δελτίο... διαφορετικό (;) από τα άλλα!

0
Γράφει ο Νίκος Παρτσώλης:

Να, σαν τώρα θυμάμαι μία από τις καλοκαιρινές συνεντεύξεις της Ελεονώρας Μελέτη, στην οποία δήλωνε πως αν δεν κάνει την εκπομπή που θέλει , θα καθίσει στο σπίτι της. Για την ακρίβεια δήλωσε: «Όφειλα, όμως, να μείνω πιστή στις ανάγκες και τα θέλω μου, ακόμα και με το ρίσκο να πρέπει να απουσιάσω από τα τηλεοπτικά δρώμενα». Έτσι, έκανε το «#Hashtag», γιατί είχε βαρεθεί να κάνει τα ίδια και τα ίδια... Και «πριν αλέκτορα φωνήσαι» -για την ακρίβεια πριν καλά καλά μπούμε στη δεύτερη τηλεοπική σεζόν- η Ελεονώρα απαρνήθηκε τις βαρυσήμαντες δηλώσεις της και κάνει αυτό που έκανε από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση: δελτίο.

Να, μόλις μου ήρθε στο μυαλό και το «επιβλητικό» τρέιλερ της περασμένης εβδομάδας, προπομπός της παρουσίασης της Ελεονώρας στο δελτίο: «Νέο ύφος, νέα δομή, όλα νέα. Σ’ έναν κόσμο που αλλάζουν τα πάντα, εσύ θα μένεις στα ίδια;», μας ρωτούσε κατάματα η παρουσιάστρια. Αναφερόμενη υποθέτω στα άλλα δελτία που είναι ίδια μεταξύ τους (σύμφωνα με την Ελεονώρα), η παρουσιάστρια μας προσκαλούσε στο «νέο» και διαφορετικό δελτίο της.

Βγήκε λοιπόν τη Δευτέρα στον «αέρα» αυτό το «νέο» δελτίο και είδαμε την Ελεονώρα όρθια, όπως όρθιοι είναι ΟΛΟΙ οι παρουσιαστές σε OΛΑ τα δελτία. Είδαμε συντάκτες να μπαίνουν στο πλατό και να παρουσιάζουν το θέμα τους (κακή αντιγραφή από το δελτίο του Alpha), είδαμε την Ελεονώρα να παρουσιάζει και εναλλακτικά θέματα -όπως το τι χρώμα τελικά έχει το φόρεμα που απασχολεί το τουίτερ-, θέματα που παρουσιάζουν κι ΟΛΑ τα υπόλοιπα δελτία (κυρίως αυτό του ΑΝΤ1 με σαχλά σπικάζ). Καμία διαφορά από τα υπόλοιπα δελτία. Τίποτα νέο ή διαφορετικό. Ακόμα και το υπέροχο μπούστο της, που φρόντισε να μας το δείξει στην πρεμιέρα του δελτίου, θύμιζε τα παλιά καλά δελτία του Star που και εκεί το μπούστο της Ελεονώρας έκλεβε την παράσταση.

Να, σαν τώρα πάλι θυμάμαι την Ελεονώρα να δηλώνει πως όσοι ασχολούνται μαζί της και την κριτικάρουν είναι γιατί θέλουν να κλέψουν από την επιτυχία της, να κερδίσουν λίγα κλικαρίσματα παραπάνω ή να πουλήσουν κάποια τεύχη περισσότερα. Με ποσοστά τηλεθέασης 2,5% στην πρεμιέρα της Δευτέρας και 1,6% την Τρίτη στα δυναμικά κοινά, σαφώς και δεν μπορεί κανείς να μιλήσει πλέον για επιτυχία με την οποία ασχολούνται κάποιοι για να την καρπωθούν.

Με όλα τα παραπάνω «λόγια, λόγια, λόγια» της Ελεονώρας, που εκ του αποτελέσματος αποδεικνύονται μόνο λόγια, σκεφτόμουν πως άλλοτε η ανάγκη κι άλλοτε οι συνθήκες μας οδηγούν στο να αναιρέσουμε αυτά που με στόμφο δηλώναμε ως αδιαπραγμάτευτα. Αυτό δεν είναι κακό, ίσα ίσα που είναι δείγμα σκεπτόμενου ανθρώπου. Όταν όμως αυτές οι «κωλοτούμπες» γίνονται μέσα σε διάστημα 6 μηνών, τότε είναι δείγμα απερίσκεπτου ανθρώπου. Ή μη κατασταλαγμένου. Εκτός αν πρόκειται για βουλευτική, υπουργική ή πρωθυπουργική «κωλοτούμπα» οπότε τότε μιλάμε απλώς για ψεύτη…

yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !