«Μουρμούρα», «Παρτάλι» και «Αρβύλα»… στα ύψη!

Nessun Dorma
0
Για ακόμα μία Δευτέρα έτσι και χθες οι τηλεθεατές έκαναν ζάπινγκ για να παρακολουθήσουν τα τρία προγράμματα με αποτέλεσμα οι τηλεθεάσεις να φτάσουν στα ύψη. Όπως κάθε βδομάδα η «Μουρμούρα», το «Κάτω Παρτάλι» και οι «Ράδιοαρβύλες» συγκέντρωσαν στη συχνότητα των σταθμών τους τους περισσότερους τηλεθεατές.

Πρώτος κερδισμένος στο prime time ο ALPHA που με τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» εισέπραξε 36,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 41,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ οι πιο… φανατικοί τηλεθεατές της σειράς φαίνεται ότι είναι οι γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών καθώς ο μέσος όρος του συγκεκριμένου κοινού εκτοξεύεται στο 48,3%.

Στη συνέχεια οι τηλεθεατές μετακόμισαν στο «Κάτω Παρτάλι» με τα μηχανάκια τηλεθέασης να καταγράφουν 34,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 38,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ το υψηλότερο ποσοστό κατέγραψαν οι γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών που έδωσαν στο MEGA 51,4% μέσο όρο. Αμέσως μετά οι περισσότεροι τηλεθεατές συντονίστηκαν στον ΑΝΤ1 που με τη «Ράδιο αρβύλα» σημείωσε 31,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 39,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ οι πιο… φανατικοί τηλεθεατές της θεσσαλονικιώτικης παρέας αποδεικνύονται οι άντρες ηλικίας 25 έως 44 ετών που σημείωσαν 42,9% μέσο όρο.

Τα τρία προγράμματα έχουν καταφέρει να κερδίσουν τους τηλεθεατές που μπορεί να είναι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι, αλλά όπως φαίνεται ξεκινούν ευχάριστα τηλεοπτικά την πρώτη μέρα της βδομάδα…!

newsit- Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !