Παπαληγούρα-Κοκκινόπουλος: 5 χρόνια ερωτευμένοι!

0
Ο Πάνος Κοκκινόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Νοεμβρίου του 1949. Σπούδασε κινηματογράφο στη σχολή I.F.C. στο Παρίσι (Paris VIII), ενώ έχει υπάρξει και κριτικός κινηματογράφου. Με εξαιρετικές δουλειές στο βιογραφικό του αγαπήθηκε ιδιαίτερα κα ταυτίστηκε για το τηλεοπτικό κοινό με την «10η εντολή».
Η κόρη του Αναστάσιου Παπαληγούρα , που έχει διατελέσει και Υπουργός Δικαιοσύνης και εγγονή του Γεώργιου Ράλλη, Λένα Παπαληγούρα γεννήθηκε το 1984, είναι στα 31 της χρόνια και θεωρείται ως μία από τις ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς της.
Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης γνωρίστηκαν το 2010, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και από τότε είναι αχώριστοι,επιβεβαιώνοντας πως ο έρωτας μπορεί να ξεπεράσει πολλά εμπόδια, ιδίως της ηλικίας.Ο Πάνος Κοκκινόπουλος, επέστρεψε στην τηλεόραση του Alpha, και μάλιστα θριαμβευτικά με την «10η Εντολή» και πρωταγωνίστρια του πρώτου επεισοδίου τη γυναίκα που μοιράζεται τη ζωή του, Λένα Παπαληγούρα, η οποία συμμετείχε και στη συγγραφή του σεναρίου του επεισοδίου.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ciao, κατάφερε να συνεργαστεί στο συγκεκριμένο επεισόδιο να συνεργαστεί εξαιρετικά και με τη σύντροφό του, αλλά και με την πρώην σύζυγο του Μπέσυ Βουδούρη, αφού οι δύο τους είναι συνιδιοκτήτες στην εταιρία παραγωγής η οποία έχει αναλάβει τη σειρά. 
Η νεαρή ηθοποιός έχει βρει στο πρόσωπο του σκηνοθέτη τον άνθρωπο της ζωής της, κι όπως εκείνος είπε πριν από μερικά χρόνια όταν ρωτήθηκε για γάμο,απάντησε αινιγματικά: «Έχω κάνει ήδη δύο γάμους! Πού να ξέρω αν θα το ξανακάνω; Θα δείξει!». Είχε προηγηθεί, όμως, η δήλωση της Λένας Παπαληγούρα που ομολόγησε ότι θέλει να κάνε οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !