ΑΝΤ1: Διαρθρωτικές αλλαγές με στόχο την εξασφάλιση της σταθερότητας και τη συνέχεια της περαιτέρω ανάπτυξης

0
Διαψεύδοντας την παραφιλολογία των τελευταίων ημερών, ανώτερα στελέχη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κάνουν λόγο για διαρθρωτικές αλλαγές και μείωση του κόστους λειτουργίας ως προληπτικές κινήσεις με στόχο την εξασφάλιση της σταθερότητας και τη συνέχεια της περαιτέρω ανάπτυξης  του Ομίλου, στρατηγική που ακολουθείται συστηματικά από υγιείς και διαρκώς αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.
Έχοντας σημειώσει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία 10 χρόνια επεκτείνοντας τη δραστηριότητά του  σε διεθνές επίπεδο ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, αποτελεί τον κορυφαίο Όμιλο media στη ΝΑ Ευρώπη. Οι αβέβαιες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα καθώς και η επιβολή του ειδικού φόρου 20% για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις, επιβάλλουν την ανάγκη για αναδιάρθρωση σε λειτουργικό επίπεδο με στόχο τη συνέχιση της αναπτυξιακής στρατηγικής και τη διασφάλιση της ευημερούς λειτουργίας των εταιριών του Ομίλου που απασχολεί περισσότερους από 2500 εργαζόμενους και μάλιστα την περασμένη χρονιά προσέθεσε στο δυναμικό του στην Ελλάδα περισσότερους από 150.
Σύμφωνα με πηγές, η οικογένεια Κυριακού στηρίζει έμπρακτα τον Όμιλο καθώς μόνο την τελευταία 5ετία, έχει ενισχύσει τον Όμιλο με  100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το 2009 είχε προβεί σε μια αντίστοιχη κίνηση εξυγίανσης, με απόλυτη επιτυχία.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος  της εταιρίας είναι να προχωρήσει σε outsourcing συνεργασίες με πρώην συνεργάτες  όσον αφορά κάποιες από τις υπηρεσίες του οργανισμού, δημιουργώντας ασφαλείς συνθήκες για προσωπικά τους επιχειρηματικά εγχειρήματα .

Για παρατηρήσεις, σχόλια,επικοινωνήσετε μαζί μου μέσα απο τα Social media:
Κάνε με φίλο σου στο Facebook: Giorgos Pasxalidis (κλικ πάνω στο όνομα)
Ακολουθείστε με στο Twitter:@Pasxal_tvnea

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !