Η... Λόλα η αρτίστα εισβάλλει με 12ποντα στο «Κάτω Παρτάλι»!

0
Τα πάνω κάτω αναμένεται να φέρει στο «Κάτω Παρτάλι» η αποκάλυψη πως ο μπαμπάς του Μανώλη (Μίνωας Θεοχάρης) είναι η... Λόλα και είναι αρτίστα! Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μπαίνει στο αποψινό επεισόδιο (22.20, Mega) της δημοφιλούς σειράς τραγουδώντας και χορεύοντας πάνω στα 12ποντά του. Το γύρισμα της σκηνής στην οποία η Βίβιαν (Νάντια Κοντογεώργη) και ο Θανάσης (Λεωνίδας Καλφαγιάννης) ανακαλύπτουν τον performer μπαμπά του φίλου τους έγινε στο drag queen show club Κούκλες.

Παρούσα ήταν επίσης η performer και συγγραφέας Εύα Κουμαριανού, η... Τζέσικα Ράμπιτ του μαγαζιού. «Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι μοναδικός. Οχι γιατί είναι φίλος μου, αλλά αυτόν τον ρόλο δεν θα μπορούσε να τον κάνει κανένας άλλος» λέει η Εύα στην «Espresso» και συμπληρώνει πως ο ηθοποιός προκειμένου να ανταποκριθεί στις ιδιαιτερότητες του ρόλου του «ερχόταν κι έκανε πρόβα κάθε μεσημέρι με τις 12ποντες γόβες».

Τη χορογραφία του «Copacabana» -το ερμηνεύει play back ο Χατζηπαναγιώτης- επιμελήθηκε ο Δημήτρης Παπάζογλου, ενώ, όπως αποκαλύπτει η Κουμαριανού, η πιο συγκινητική σκηνή του ηθοποιού στη σκηνή είναι άλλη: «Η στιγμή που ο Χρήστος ερμηνεύει με τη δική του φωνή το τραγούδι της Αλίκης Βουγιουκλάκη από την ταινία "Υπολοχαγός Νατάσα" θα συγκινήσει τον κόσμο, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα».

Οι καλλιτέχνιδες ενθουσιάστηκαν με τους ηθοποιούς, αν και, όπως λέει η Εύα, περίμενε να συναντήσει και τον Μίνωα Θεοχάρη, ο οποίος όμως είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις. «Μου είπε όμως ότι θα έρθει να δει το πρόγραμμα» τονίζει η Εύα.

Να πούμε ότι το «Κάτω Παρτάλι» είναι η δεύτερη φετινή παραγωγή του Mega που κάνει γύρισμα στο συγκεκριμένο club. «Μπράβο σε όσους το σκέφτηκαν, και για τις "Ηρωίδες" αλλά και για το "Παρτάλι". Ο Λευτέρης Παπαπέτρου, ο σκηνοθέτης της σειράς, είναι φίλος μου, με αγαπάει και τον ευχαριστώ που μας σκέφτηκε» καταλήγει η performer.

Espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !