Τι λέει ο Κοκκινόπουλος για τα ασφαλιστικά μέτρα στη 10η εντολή

perastikos
0
Όπως έγινε σήμερα γνωστό, η οικογένεια της δολοφονημένης δασκάλας το 2008 στη Σαντορίνη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στον Αλφα, στον Πάνο Κοκκινόπουλο και στη Frenzy Films έχοντας ως μοναδικό τους στοιχείο μια φωτογραφία!

Η φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει εδώ και μήνες και αφορά σε προσεχές επεισόδιο, δείχνει τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Ασπιώτη να κρατά ένα κεφάλι γυναικός και να βγαίνει με αυτό από ένα σπίτι.

Οι συγγενείς της αδικοχαμένης δασκάλας θεώρησαν ότι αυτή η φωτογραφία παραπέμπει σε σκηνή προσεχούς επεισοδίου της 10ης εντολής όπου η κεντρική ιστορία είναι η "υπόθεσή τους".

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος, μιλώντας στην Espresso, ξεκαθαρίζει ότι επρόκειτο για παρεξήγηση και ότι δεν αφορά στην ιστορία της Σαντορίνης το εν λόγω επεισόδιο ή μάλλον, η εν λόγω φωτογραφία γιατί θυμίζουμε ότι όλη η υπόθεση που έφτασε να συζητείται ως και σε αίθουσα δικαστηρίου, στηρίχτηκε σε μία φωτογραφία!

Πάμε να δούμε τι λέει ο ίδιος ο Πάνος Κοκκινόπουλος:

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος σπεύδει να διευκρινίσει στην «Εspresso»: «Η ιστορία της Σαντορίνης είναι μοναδική για τα δεδομένα της Ελλάδας και δεν θα τη γυρίζαμε ποτέ, όπως δεν αναβιώσαμε ποτέ στη "10η εντολή" την υπόθεση Φραντζή. Είναι δύο υποθέσεις που λόγω της ιδιαιτερότητάς τους "φωτογραφίζονται" άμεσα. Ως άνθρωπος πλέον και όχι ως δημιουργός ή σκηνοθέτης, κάτι τέτοιο αγγίζει τη σφαίρα της δικής μου ηθικής. Με λίγα λόγια, είναι τόσο αναγνωρίσιμες οι ιστορίες, που δεν μπορούν ακόμη και με τη μυθοπλασία να πάρουν άλλη μορφή. Ετσι δεν τις πλησιάζουμε καν. Οχι μόνο γιατί δεν θέλουμε να έχουμε νομικές εμπλοκές, αλλά και διότι δεν θέλουμε να προκαλέσουμε την οποιαδήποτε βλάβη στους συγγενείς».
«Η σκηνή του τρέιλερ με το κεφάλι αφορά την ιστορία ενός Φρανκενστάιν»
Ο Πάνος Κοκκινόπουλος δηλώνει πως λυπάται για όλη αυτή την αναστάτωση, ενώ για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Ασπιώτη να κρατά ένα κομμένο κεφάλι, ο σκηνοθέτης διευκρινίζει: «Δεν ξέρω πώς κυκλοφόρησαν αυτές οι φωτογραφίες στο διαδίκτυο, αλλά δεν αφορούν την υπόθεση της Σαντορίνης, γιατί ουδέποτε έγιναν γυρίσματα στη "10η εντολή" γι' αυτή την ιστορία.

»Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, η Μαρία Καβογιάννη και η Ευγενία Δημητροπούλου παίζουν στο επεισόδιο με τίτλο "Αμόκ", το οποίο αφορά την ιστορία ενός μητροκτόνου. Ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του συγκεκριμένου επεισοδίου.

»Και πραγματικά δεν ξέρω πώς ενεπλάκησαν τα ονόματα αυτών των ηθοποιών με την υπόθεση της Σαντορίνης. Πρόκειται για τρομερή παρεξήγηση, η οποία έχει φέρει αρκετούς ανθρώπους σε δύσκολη θέση» συμπληρώνει ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

 
«Κάνουμε ένα τρέιλερ για τη "10η εντολή" και περνάμε διάφορες σκηνές από τα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν. Ετσι έχουμε εντάξει και το επεισόδιο με τίτλο "Συλλέκτης", που δεν έχει γυριστεί ακόμη. Ενας σύγχρονος Φρανκενστάιν θέλει να δημιουργήσει την ιδανική γυναίκα. Η ιστορία βασίζεται στο βιβλίο του Τζον Φόουλς. Στην Ιρλανδία ένας ψυχοπαθής μιλά σε γυναίκες σε σούπερ μάρκετ, τις παραπλανά, τις σκοτώνει και μετά τεμαχίζει τα πιο ωραία μέρη τους με σκοπό να φτιάξει ως συρραφή την πιο όμορφη γυναίκα. Η σκηνή του τρέιλερ με το κεφάλι αφορά το επεισόδιο του "Συλλέκτη"» αναφέρει ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !