10η Εντολή: Τι απαντά ο Πάνος Κοκκινόπουλος στην οικογένεια της δασκάλας από τη Σαντορίνη, μετά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων;

0
Ήταν το 2008, όταν μια 24χρονη δασκάλα βρήκε φριχτό θάνατο όταν ο ίδιος ο σύζυγός της την αποκεφάλισε και στη συνέχεια, περιέφερε το κεφάλι της στους δρόμους της Σαντορίνης.  Ήταν μια υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, αφού ήταν ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα.
Όπως έγινε γνωστό, οι συγγενείς του θύματος πληροφορήθηκαν ότι η τραγική ιστορία του δικού τους ανθρώπου θα αναβιώσει μέσα από την 10η εντολή του Πάνου Κοκκινόπουλου, σειρά που βασίζεται σε αληθινά περιστατικά, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας την απαγόρευση του συγκεκριμένου επεισοδίου.
Πώς, όμως, μαθεύτηκε ότι η σειρά θα πραγματεύονταν τη δολοφονία της άτυχης Αδαμαντίας Καρκαλή; Κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τα γυρίσματα που δείχνουν το «δολοφόνο» να περιφέρει το κεφάλι της συζύγου του.
Τι υποστηρίζει, ωστόσο, από την πλευρά του ο σκηνοθέτης, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μία»;
«Το επεισόδιο βασίζεται σε μια μητροκτονία. Δεν έχει σχέση με την ιστορία της Σαντορίνης. Τώρα επειδή θα κάνουμε ένα επεισόδιο που είναι βασισμένο σε δύο πράγματα, σε μια ιστορία που έγινε πέρσι στην Ιρλανδία και ταυτόχρονα σε μυθιστόρημα που λέγεται “Συλλέκτης” και αφορά έναν παρανοϊκό, ο οποίος συλλέγει κομμάτια γυναικών για να φτιάξει την ιδανική γυναίκα και μέσα σε αυτό είναι ένα κεφάλι. Αυτό κάναμε τεστ λοιπόν με τον άνθρωπο που κάνει τα visual effects και φτιάξαμε ένα κεφάλι για να δούμε πώς θα λειτουργήσει. Κάποιος πήρε τις φωτογραφίες και τις δημοσίευσε στα sites, οι οποίες δεν έχουν σχέση με εμάς. Κι αυτοί νομίζουν ότι κάνουμε την ιστορία της Σαντορίνης. Αυτό είναι όλο. Ασφαλιστικά μέτρα για ανύπαρκτο πράγμα. Δεν υπάρχει επεισόδιο τέτοιο, το θεωρώ χαζό», είπε χαρακτηριστικά.
Και κατόπιν πρόσθεσε: «Πολύ παλιά με είχε πάρει τηλέφωνο ο πατέρας της Ζωής Φραντζή και με παρακάλεσε να μην κάνω ποτέ αυτό το επεισόδιο γιατί δε θα μπορούσε να ζήσει αυτή την ιστορία. Και του έδωσα το λόγο μου ότι δε θα το κάνω ποτέ. Και από τότε, αποφεύγω ιστορίες που φωτογραφίζουν. Δείτε τα επεισόδια που έχουμε κάνει. Μπορεί να σας θυμίζουν κάτι, αλλά δεν είναι ποτέ αυτό το κάτι».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !