Δέκα χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει με νέο κύκλο αυτοτελών επεισοδίων της «10ης Εντολής». Νέες ιστορίες, εμπνευσμένες από πραγματικά γεγονότα, σκιαγραφούν την ψυχοσύνθεση και αφηγούνται την καθημερινότητα ανθρώπων που έφτασαν στο όριο και το ξεπέρασαν.
Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015, στις 23:00, έρχεται το 5ο επεισόδιο της «10ης Εντολής» στον Alpha με την ιστορία τριών γυναικών.
Επεισόδιο: «Face»
Τρεις γυναίκες σ’ ένα σπίτι. Η Γεωργία, η Χριστίνα και η μητέρα τους, η Ντίνα. Η Γεωργία κάνει συστηματικά χρήση ναρκωτικών. Η Ντίνα το γνωρίζει και ανησυχεί. Περισσότερο όμως φοβάται μήπως επηρεαστεί η μικρότερη σε ηλικία Χριστίνα. Τρεις γυναίκες σ’ ένα σπίτι με μια πολύ εύθραυστη ισορροπία. Όταν η Χριστίνα βρεθεί νεκρή από υπερβολική δόση ηρωίνης, αυτή η ισορροπία θα τιναχτεί στον αέρα κι η Γεωργία θα πρέπει να επιλέξει. Αν θα παραμείνει στην παθητικότητα και την αυτολύπηση της χρήσης ή θα προσπαθήσει να μάθει ποιες ήταν οι συνθήκες θανάτου της αδελφής της.
Ο Χρίστος Γεωργίου σκηνοθετεί, υπό την επιμέλεια του Πάνου Κοκκινόπουλου, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης. Το καστ συνθέτουν οι Κόρα Καρβούνη, Σίσσυ Τουμάση, Μαρία Ζορμπά, Γιώργος Νανούρης, Μιχάλης Σαράντης, Αντώνης Σταμόπουλος, Παναγιώτης Καρμάτης, Γιάννης Στάνκογλου, Καλλιόπη Τζερμάνη κ.ά.
.jpg)

0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com