Ηταν εμφανές ότι η νέα εκδοχή των «Κλεμμένων ονείρων» δεν είχε σχέση με την σειρά που ξέραμε.Τόσο τα ποσοστά τηλεθέασης όσο και η ανταπόκριση του κοινού ήταν από μέτρια ως χλιαρά. Γι αυτό και το κανάλι αποφασίζει την πρόωρη διακοπή της σειράς τον Απρίλιο και όχι τον Μάιο όπως ήταν προγραμματισμένη να τελειώσει.
Για μία ακόμη φορά το Mega θα αναζητήσει νέο lead in για το δελτιο ειδήσεων, το τρίτο της σεζόν.
Εν τω μεταξύ στον πάγο, λόγω οικονομικών, βρίσκονται τα δύο νέα προγράμματα, το παιχνίδι που θα παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια και το σόου του Μάρκου Σεφερλή, καθώς η διαφημιστική δαπάνη μειώνεται και το κανάλι δεν θέλει να κάνει τα λάθη του παρελθόντος με επικίνδυνα "ανοίγματα" τα οποία δεν ξέρει τι μπορεί να του προσφέρουν.
Οσον αφορά τις φήμες για παύση των γυρισμάτων της σειράς «Μάνα Χ ουρανού» πηγές από τον σταθμό κάνουν λόγο για προβλήματα τα οποία θα αντιμετωπιστούν καθώς δεν υπάρχει πρόθεση να κοπεί το σίριαλ.
tovima από την Αφροδίτη Γραμμέλη

0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com