H αφρικανική σκόνη «έσβησε» την Αθήνα - ΔΕΙΤΕ απίστευτες φωτογραφίες

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Με το τοπίο που θα δείτε στις παρακάτω εικόνες ξύπνησαν οι Αθηναίοι σήμερα το πρωί, καθώς η αφρικανική σκόνη της οποίας η μεταφορά ευνοείται λόγω των καιρικών συνθηκών, «έπνιξε» το Λεκανοπέδιο.

Όπως θα παρατηρήσετε και στο φωτορεπορτάζ, το σκηνικό θυμίζει κάτι από την «Ομίχλη» («The Mist») του Στίβεν Κίνγκ, αφού η ποσότητα της σκόνης στην ατμόσφαιρα είναι τέτοια, που έχει «σβήσει» πολλά σημεία της πρωτεύουσας, με την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και τα βουνά, να διακρίνονται με δυσκολία.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που συλλέγονται στους μετεωρολογικούς σταθμούς της ΕΜΥ περιορισμένη ορατότητα λόγω της αφρικανικής σκόνης σημειώνεται στην Καλαμάτα, τα Χανιά, το Ηράκλειο, τη Μήλο, τη Νάξο, τη Μύκονο, τα Σπάτα, τα Μέγαρα, την Ελευσίνα, την Ικαρία, τη Σκύρο, τη Λήμνο, την Αλεξανδρούπολη και τηνΚαβάλα.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν είχαν ως αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να ακυρωθούν πτήσεις προς τα νησιά του Αιγαίου. Σύμφωνα με την Κρατική Αεροπορική Αρχή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ακυρώσεις σημειώθηκαν στις πτήσεις από Αθήνα προς Μυτιλήνη, Ικαρία, Μύκονο και Κάλυμνο, ενώ πτήση από Αθήνα προς Χανιά προσγειώθηκε τελικά στο Ηράκλειο και το δρομολόγιο της επιστροφής δεν θα πραγματοποιηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ:













star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !