Eurovision 2015: Δισκογραφική εταιρεία απειλεί με μήνυση τη ΝΕΡΙΤ

0
Λίγες μόνο ημέρες μετά τη λήξη του θρίλερ με τις παρουσιάστριες του μεγάλου ελληνικού τελικού –μέχρι την τελευταία στιγμή όπως γνωρίζετε όλοι σας, παιζόταν αν η Μαίρη Συνατσάκη θα έπαιρνε τελικά την άδεια από τον ΑΝΤ1 και θα ήταν μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στη σκηνή- ένα νέο επεισόδιο μόλις ήρθε για να αμαυρώσει τη λάμψη του θεσμού της Eurovision.
Η δισκογραφική εταιρία Polymusic, έστειλε  έγγραφο διαμαρτυρίας προς τη ΝΕΡΙΤ και τη διοργάνωση του τελικού για την ανάδειξη του τραγουδιού της Ελλάδας.
Σε αυτό, υποστηρίζει πως ουδέποτε κλήθηκε η ίδια –όπως οι υπόλοιπες δισκογραφικές εταιρείες- να υποβάλλει συμμετοχή με δικό της καλλιτέχνη για τη φετινή εκπροσώπηση της χώρας μας στην Αυστρία –μετά την περσινή σαρωτική νίκη της Conchita.
Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της δισκογραφικής εταιρίας Polymusic, απέστειλε ένα προειδοποιητικό έγγραφο προς τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ, με το οποίο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του, αν η καλλιτέχνις που έχει στην dream team της, Αλεξάνδρα Κόνιακ, δεν συμμετάσχει τελικά στο διαγωνισμό για την εκπροσώπηση της χώρας μας.
Διαβάστε την επιστολή:





peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !