Αποχαιρέτησε τη μητέρα του ο Λάκης Λαζόπουλος

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
 
Το τελευταίο είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στη μητέρα του Ριρίκα, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Θεραπευτήριο Υγεία όπου νοσηλευόταν λόγω προβλημάτων υγείας. Ο Λάκης Λαζόπουλος κατέφθασε υποβασταζόμενος από τον αδερφό του Κώστα, μη μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσει ότι η αγαπημένη του μητέρα δεν βρίσκεται πια στη ζωή.
 
Αρκετοί επώνυμοι αλλά και πλήθος κόσμου πήγε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου για να στηρίξει τον γνωστό ηθοποιό και να του δώσει κουράγιο. Κοντά στον Λάκη Λαζόπουλο βρέθηκε ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, με τον οποίο διατηρούν χρόνια πέρα από τις επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις. Το «παρών» ακόμη έδωσε και η αγαπημένη του φίλη Χαρούλα Αλεξίου, ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής και πολλοί άλλοι φίλοι και συνεργάτες.



Τα προβλήματα υγείας που είχε παρουσιάσει τον τελευταίο καιρό έκαναν τους δύο γιους της Λάκη και Κώστα να την φέρουν στην Αθήνα ώστε να έχει την καλύτερη φροντίδα και ιατρική περίθαλψη.



Η αδυναμία που είχε ο Λάκης στην μητέρα του Ριρίκα
ήταν γνωστή αφού αρκετές φορές αναφερόταν σε εκείνη μέσα από τις τηλεοπτικές του εκπομπές. Το γεγονός αυτό προκάλεσε συγκίνηση τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό του γνωστού παρουσιαστή προκειμένου να του συμπαρασταθεί σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του.



Η μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου έκανε εγχείρηση καρδιάς πριν από κάποιες μέρες και ενώ όλα πήγαν καλά στην αρχή στη συνέχεια παρουσίασε επιπλοκή την οποία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει λόγω ηλικίας και βεβαρημένου ιστορικού υγείας.

Protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !