Ραδιομαραθώνιο αγάπης στη μνήμη της κορούλας του κάνει ο Κώστας Γριμπίλας

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Ακόμα μία συγκινητική πρωτοβουλία, στη μνήμη της κορούλας του που «έφυγε» από την ζωή όταν ήταν 9 μηνών, αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Κώστας Γριμπίλας, διοργανώνοντας ραδιομαραθώνιο αγάπης! Ο δημοσιογράφος - ο οποίος ζει με την καρδιά του νεαρού Ντουζόν Ζαμίτ, που σκοτώθηκε στη Μύκονο μετά από επίθεση έξω από ένα νυχτερινό κέντρο - έχασε την κορούλα του λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.


Στη μνήμη της, ο Κώστας έχει δημιουργήσει το «Konstantina Angelique Gribilas Foundation» με σκοπό να βοηθήσει οικογένειες με μωρά που έχουν οικονομική ανάγκη, αλλά και να ενισχύσει την Εντατική του νοσοκομείου του Σίδνευ όπου και νοσηλευτηκε η κόρη του.

Σε συνεργασία με τον «2ΜΜ», τον ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας, όπου και ζει με την γυναίκα του, Πόπη, ο δημοσιογράφος διοργανώνει 24ωρο ραδιομαραθώνιο την προσεχή Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου. 

Μάλιστα, στο πλευρό του θα έχει πολλούς διάσημους Έλληνες, όπως οι Τατιάνα Στεφανίδου, Γιώργος Αυτιάς, Κέλλυ Κελεκίδου, Νίκος Κουρκούλης και Ζήνα Κουτσελίνη, οι οποίοι θα βάλουν το λιθαράκι τους για τον ιερό σκοπό!
star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !