Η Τζένη Μπαλατσινού παραδέχεται: «Ήταν δύσκολο να είμαι με τον Πέτρο στο πρωινό»

0
 H Τζενη Μπαλατσινου με αφορμή την πρεμιέρα της στο «Joy» του Mega, παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «TV ΕΘΝΟΣ», όπου μίλησε για την περσινή της εμπειρία στο «Πρωινό mou», τη δύσκολη τηλεοπτική συνύπαρξη με τον Πετρο Κωστοπουλο και τη σχέση με τις κόρες της.
Για τα όσα βίωσε η παρουσιάστρια, από την περσινή της εμπειρία στο «Πρωινό mou», είπε: ««Μονό καλά πράγματα πήρα από το “Πρωινό mou”, ειλικρινά. Ήμουν τυχερή γιατί είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Από την αρχισυνταξία μέχρι τον τελευταίο τεχνικό, μόνο καλά πράγματα έχω να πω. Και νομίζω βελτιώθηκα και χαλάρωσα».
Όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο και τη συνύπαρξή τους στην πρωινή εκπομπή του Mega: ««Το έχω ξαναπεί, ήταν δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα και σουρεαλιστικό, είχαμε πολλές καλές στιγμές αυτοσαρκασμού με τον Πέτρο και κώδικες που μόνον εμείς καταλαβαίναμε», ενώ αναφέρθηκε και στις δύο κόρες της, αποκαλύπτοντας τι είνα αυτό που της έχουν ζητήσει να μην κάνει ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα: «Δεν με βλέπουν τα παιδιά μου, δεν βλέπουν γενικώς τηλεόραση. Τώρα αν κάποια στιγμή τύχει να με δουν δεν θα κάτσουν να αναλύσουν κάτι. Ίσως λίγο τα μαλλιά, τα ρούχα. Το μόνο που μου έχουν πει ψιλοσοβαρά είναι να μην τραγουδάω γιατί τους κάνω ρεζίλι στο σχολείο».
Πριν από τρεις περίπου μήνες, η Τζένη Μπαλατσινού είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και είχε αναφερθεί στο διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αλλά και στο ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους: «Η εικόνα μας ήταν πολύ δυνατή. Αυτή τη στιγμή όμως, είναι σαν να άνοιξε μια πόρτα, να βγήκαμε και οι δυο στην αυλή, και να πήγε ο ένας από τη μια πλευρά και ο άλλος από την άλλη. Τώρα αν θα ξανασυναντηθούμε μετά από χρόνια στην ίδια αυλή ή σε κάποιο άλλο μέρος δεν το γνωρίζει κανένας. Πρέπει να αυτονομηθούμε πρώτα ως προσωπικότητες και να μην μας ορίζει η συνήθεια. Και πίστεψέ με, είναι δύσκολο να αφήσεις μια συνήθεια, ακόμη και όταν σε πληγώνει. Είναι ωραίο είναι απρόβλεπτο. Μη με ρωτήσεις για το happy end ή για μετεωρολογικές προβλέψεις. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν αποκλείω τίποτα. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου σερβίρει η ζωή»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !