Μελέτη και Μάλλης βίωσαν τεχνητά... πόνους τοκετού! Πώς το βίωσαν οι τηλεθεατές;

Χρήστος Αϊβαλιώτης
2

Ένα ακόμα επεισόδιο της εκπομπής «Hashtag» παρακολουθήσαμε την Πέμπτη το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του "E TV" και αυτή τη φορά η Ελεονώρα Μελέτη ερευνούσε τη λέξη "γέννηση". Το επεισόδιο ηταν άκρως συγκινητικό και ουσιώδες, αφού ακούστηκαν πολλές αλήθειες που δεν έχουμε συνηθίσει να τις βλέπουμε-ακούμε στην τηλεόραση.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησαν ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, μαίες και γυναικολόγοι περιγράφοντας τη διαδικασία της γέννησης αλλά και τα συναισθήματα της γυναίκας που λαμβάνει μέρος σε αυτό το θαύμα της ζωής. Ακόμα αναλύθηκαν και οι μέθοδοι που έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις μέλλουσες μανούλες, όπως η γέννα στο νερό και η γέννα στο σπίτι.

Η εκπομπή, όπως ξέρουμε, δεν είναι μια εκπομπής αποτύπωσης και καταγραφής των γεγονότων αλλά εμπεριέχει και την βιωματική διαδικασία. Έτσι η Ελεονώρα και αρχισυντάκτης της εκπομπής, Θέμης Μάλλης θέλοντας να βιώσουν τους πόνους της γέννας επισκέφθηκαν ένα φυσικοθεραπευτήριο, όπου με ειδικά ηλεκτρόδια που μετέφεραν ηλεκτρικό ρεύμα ένιωσαν κάτι ανάλογο. 

Ακόμα ήθελαν να κάνουν το πείραμα αυτό για να αποδείξουν ότι μια γυναίκα αντέχει πολύ περισσότερους πόνους από έναν άνδρα. Και το πέτυχαν, αφού το πείραμα της εκπομπής.... αυτό έδειξε. Η Ελεονώρα, αν και πόναγε πολύ άντεξε σε πολύ υψηλότερη τάση από τον Θέμη Μάλλη, που φάνηκε ότι πονούσε πολύ και δεν το άντεχε καθόλου, από τα πρώτα λεπτά του πειράματος.

«Δεν έχω νιώσει περισσότερο πόνο στη ζωή μου. Και μου το είχε πει ο γιατρός μου "μην κάνεις ολική αλλά επισκληρίδιο" αλλά εγώ που έχω τη μέση μου δεν γίνεται. Αν είναι να επιλέξω, επιλέγω αυτούς τους πόνους», είπε αμέσως μετά το πείραμα η παρουσιάστρια.

Παρακολουθώντας τα social media την ώρα της εκπομπής και τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το συγκεκριμένο επεισόδιο στα γυναικεία κοινά, είναι φανερό ότι οι γυναίκες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και αγάπησαν το hashtag με τη λέξη "γέννηση".  Η εκπομπή κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο στα γυναικεία κοινά ακόμα και το 18,2% ενώ στα νεανικά κοινά 15-44 κατάφερε σε τέταρτο να φτάσει το 12,2%. "Άθλος" για μια εκπομπή που παίρνει lead in... χαμηλότατο και έχει απέναντί του μεγάλο ανταγωνισμό από τα μεγάλα κανάλια.

Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Twitter: Chris Aivaliotis
E-mail: aivaliotis_chris@hotmail.com

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή:

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ το έχω πει και θα το ξαναπώ, αν αυτή η εκπομπή έπαιζε σε ΑΝΤ1 ή ALPHA θα σάρωνε σε νούμερα τηλεθέασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου το χθεσινό επεισόδιο, το θεώρησα άστοχο και πολύ "χοντροκομμένο" ως θέαμα. Και στα νούμερα δεν πήγε καλά. Τουλάχιστον σε τοταλ και 15-44 που έκανε 3,1 και 4,2 αντίστοιχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !