Νέα καθημερινή εκπομπή από την Καθαρά Δευτέρα στον ΣΚΑΪ

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
Μια νέα καθημερινή εκπομπή μαγειρικής με προτάσεις και για τα πέντε γεύματα της ημέρας έρχεται από την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου στον ΣΚΑΙ. «Eat & fit» με παρουσιαστή τον ταλαντούχο σεφ Δημήτρη Δαλιάνη θα προβάλλεται από Δευτέρα-Παρασκευή στις 14.00. 

Οπαδός της υγιεινής διατροφής και λάτρης της απόλαυσης, ο σεφ θα προτείνει καθημερινά και τα πέντε γεύματα της ημέρας βασισμένα στην αρχαία σοφία «είσαι ότι τρως», αλλά και στις νεότερες μελέτες επιστημόνων που παρουσιάζουν τη μεσογειακή διατροφή ως «έναν υπέροχο, απολαυστικό, και πολύ υγιεινό τρόπο για να τρώμε». 

Με γεύματα, προσαρμοσμένα στη σύγχρονη καθημερινότητα, που περιέχουν όλες τις βιταμίνες και τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται καθημερινά ο ανθρώπινος οργανισμός. Ο Δημήτρης Δαλιάνης θα αποδείξει στην πράξη ότι η σωστή διατροφή έχει ευεργετικές ιδιότητες και ότι οι ειδικές συνταγές μπορούν να γίνουν νόστιμες και απολαυστικές. 

Καθημερινά υγιεινά γεύματα, θερμιδική διατροφή, super foods, γεύματα για διαβητικούς και αλλεργικούς, αλλά και διατροφή με χαμηλά λιπαρά θα είναι μερικά από τα μενού που θα προτείνει ο σεφ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !