Ταμαμ: Τραγούδι για την Ελλη!

0

 Πασπαλισμένα από ρομαντισμό, έρωτα, αλλά και τρέλα θα είναι τα νέα επεισόδια του «Ταμάμ» που επιστρέφει στις 13 Φεβρουαρίου και μας πάει... συναυλία!


Ο Τζεμ (Γιάννης Χατζηγεωργίου) μαζί με τη Ντιλέκ (Τζωρτζίνα Λιώση) και όλα τα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου αποφασίζουν να διοργανώσουν μια συναυλία... αντι-μπούλινγκ, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να δείξουν την πλήρη αντίθεσή τους σε κάθε μορφή ρατσισμού και βίας. Η ιδέα της συναυλίας ενθουσιάζει τους πάντες, γι' αυτό και αποφασίζουν να βοηθήσουν όλοι για να στεφθεί το όλο εγχείρημα από επιτυχία.



Ετσι, φτάνει η μεγάλη μέρα ή μάλλον... νύχτα και στη συναυλία σπεύδει να δώσει το «παρών» και η Ελλη (Λίλα Μπακλέση), η οποία, όμως, εμφανίζεται συνοδευόμενη από τον Αλέξη. Ο Τζεμ βλέπει την Ελλη με τον Αλέξη και αποφεύγει να επηρεαστεί ή να απογοητευθεί που αποφάσισαν να έρθουν παρέα, ενώ ο έρωτάς του για την Ελλη όσο πάει και δυναμώνει. 


Εναν έρωτα τον οποίον εκείνη από την πλευρά της δείχνει να μην αντιλαμβάνεται. Ή μήπως όχι; «Αυτή η βραδιά, η βραδιά της συναυλίας, θα είναι καθοριστική για τον Τζεμ και την Ελλη. Θα είναι η βραδιά που θα γίνει η αιτία η Ελλη να αισθανθεί το πραγματικό καρδιοχτύπι του έρωτα», αποκαλύπτει στο «TV Εθνος» o σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος και σπεύδει να συμπληρώσει: «Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Τζεμ θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι που το έχει γράψει μόνο για την Ελλη και θα της το αφιερώσει. 



Ε, αυτό το τραγούδι θα κάνει την Ελλη για πρώτη φορά να δει με άλλα μάτια τον Τζεμ. Μάλιστα, δεν θα βεβαιωθεί ότι ο Τζεμ είναι όντως ερωτευμένος μαζί της, αλλά θα αντιληφθεί πως αυτός ο έρωτας την αφορά. Ετσι, σιγά σιγά θα δούμε αυτό τον νέο έρωτα να γεννιέται και να περνάει από διάφορες φάσεις. Οχι πάντα εύκολες, αφού και ο Αλέξης από την άλλη μεριά θα συνεχίσει να διεκδικεί την Ελλη και μάλιστα λίαν συντόμως θα αποδειχθεί πως πρόκειται για έναν αρκετά... σκοτεινό χαρακτήρα».



Οσο για το τι γίνεται με τα ερωτομπερδέματα και όχι μόνο στη ζωή των ενηλίκων; Ο απόλυτος χαμός αφού, σύμφωνα πάντα με τα όσα λέει ο Πιέρρος Ανδρακάκος, λίαν συντόμως θα δούμε να εισβάλλει στη ζωή του ζευγαριού ο πατέρας της Μυρτώς, η εμφάνιση του οποίου στο σπίτι της και η συνύπαρξή του με τον Μετίν (Μανώλης Μαυροματάκης) αποδεικνύεται άκρως επεισοδιακή, αφού θα είναι ένας πολύ αυστηρός και περίεργος τύπος.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !