Τι λέει η Μαρία Κωνσταντάκη για την σειρά ΄΄Μην αρχίζεις τη μουρμούρα΄΄

Unknown
2
Συνέντευξη στο περιοδικό TV Έθνος παραχώρησε η Μαρία Κωνσταντάκη. Η γνωστής ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση του σήμερα σε σχέση με το παρελθόν, ενώ ερωτηθείσα για τα καυστικά σχόλια που είχε κάνει για την σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αυτή τη φορά απάντησε με σκληρότερα λόγια. 

Πιστεύεις ότι η τηλεόραση του σήμερα πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος;

Και τη ματαιοδοξία του παρελθόντος. Είχαμε χάσει τη μπάλα. Επειδή για το χατήρι αυτής της δουλειάς έχω κάνει πολλές άλλες δουλειές στο παρελθόν και ξέρω πόσο δύσκολα και με τι κόπο βγαίνουν τα λεφτά και τι αξία έχουν, θεωρώ αδιανόητο το ότι υπήρχαν ηθοποιοί που έπαιρναν 8.000 ευρώ το επεισόδιο. Προσωπικά, αυτά τα χρήματα δεν θα μπορούσα να τα ζητήσω ποτέ, γιατί θα ντρεπόμουν. 

Πρόσφατα έκανες κάποιες δηλώσεις σε σχέση με τη «Μουρμούρα» του Alpha και συζητήθηκαν ιδιαίτερα. 

Μα δεν είπα τίποτα κακό για τη «Μουρμούρα». Είναι μια δουλειά που έχει ένα προσεγμένο σενάριο, έχει φανταστικούς ηθοποιούς και υπέροχες ερμηνείες. Αυτό που είπα είχε να κάνει με το κόστος παραγωγής της και με την τηλεοπτική της ποιότητα. Δηλαδή, δεν μπορείς να θες η τηλεόραση να προχωρά, να εξελίσσεται και να ξαναβλέπεις μια σειρά που κλείνεις την πόρτα και κουνιέται όλο το σκηνικό ή πέφτει το κάδρο λες και είναι το «Ρετιρέ» του '90. Δεν μπορεί να έχει περάσει από την τηλεόραση το «Νησί» ή δουλειές σαν την «Εθνική Ελλάδος» και να συμβιβάζεσαι με την «Μουρμούρα». 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να της πει καποιος ομως οτι η Εθνικη Ελλαδος δεν εχει ουτε σεναριο,ουτε ωραιες ερμηνειες,ουτε ωραιους ηθοποιους.Η Καρυδη που ή παρα πεντε ή αυτη η σειρα ειναι το ιδιο ή η Παπουτσακη που καλυτερα να συνεχιζε τη σειρα ως Βουγιουκλακη,ας μη μιλησω για την κυπρια βεβαια.Οσο για το νησι που το συγκρινει και με την Εθνικη Ελλαδος ελεος!Μια βαρετη σειρα με πολλες υπερβολες και ηλιθιους χαρακτηρες ειναι η Εθνικη Ελλαδος,πιο βαρετη σειρα δεν υπαρχει καλυτερα Σαββατογεννημενες παλιες αλλα καλες.Το Μην αρχιζεις τη Μουρμουρα αγαπηθηκε γιατι ειναι αληθινο και με ρεαλισμο και ηθοποιους που αποδδιουν και με το παραπανω στο ρολο τους βεβαια!!!Αφου ξεχνας οτι ειναι εργο!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!ΚΑΙ ΚΩΜΩΔΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΟΧΙ ΞΕΠΕΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω με οσα λεει ο παραπανω σχετικα με την εθνικη ελλαδος αλλα συμφωνω και με οσ λεει η κωνσταντακη για τη μουρμουρα.η σειρα αυτη δεν εχει κανενα ενδειαφερον σεναριακα, ανυπαρκτη πλοκη και παγωμενα αστεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !