Γιώργος Λιάγκας: «Η δύναμη, η εξουσία και τα λεφτά είναι τα πιο σημαντικά στη ζωή»!

0
Μια νέα συνέντευξη της Άννας Βίσση προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα, το πρωί της Παρασκευής κατά τη διάρκεια του «Πρωινού». ...

Συζητώντας με την παρέα της εκπομπής όσα δήλωσε η Ελληνίδα σταρ για την ευτυχία στη ζωή της και αν αυτή συσχετίστηκε ποτέ με την οικονομική της ευμάρεια, ο 45χρονος παρουσιαστής σχολίασε: «Αυτά είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Εγώ είμαι λίγο πιο ρεαλιστής και πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι τα χρήματα. Άποψή μου...» με τη Φαίη Σκορδά να επιμένει πως η μεγαλύτερη ανταμοιβή στη δουλειά ενός καλλιτέχνη είναι η αγάπη του κόσμου.

 Στη συνέχεια, η Σάσα Σταμάτη αναφέρθηκε στη μοναξιά που βιώνουν αρκετοί μεγάλοι καλλιτέχνες, άσχετα από την καλή τους οικονομική κατάσταση με τον Γιώργο Λιάγκα να συμπληρώνει: «Διαφωνώ λίγο. Είναι διαφορετικό να είσαι μόνος σου και να μην έχεις να φας και διαφορετικό να έχεις χρήματα. Δεν το έχετε βιώσει, μην το λέτε. Υπάρχει κόσμος που το βιώνει αυτό. Εμείς δεν το έχουμε βιώσει και είναι πολύ ωραίο που ερχόμαστε να κάνουμε συζήτηση. Η υγεία είναι πάνω από όλα και μετά είναι η επιβίωση. Για μένα το αμέσως πιο σημαντικό για τους καλλιτέχνες αυτού του βεληνεκούς είναι η καλή ποιότητα ζωής, που την εξασφαλίζουν μέσω της δουλειάς τους. Για μένα... Τι να κάνουμε; Και επειδή εμένα μου αρέσει να λέω αλήθειες, στη ζωή ποιον σεβόμαστε; Τον πλούσιο! Πού κάνουμε μόκο; Σε αυτόν που έχει λεφτά. Εγώ που είμαι ειλικρινής κάνω μόκο στον πλούσιο, όχι στον άλλον που δεν έχει πετύχει. Συγκινούμαι  με το ταλέντο, αλλά στον πλούσιο θα κάνω μόκο. Στο ταλέντο δεν θα κάνω μόκο. Και όλοι έτσι είμαστε! Η δύναμη και η εξουσία είναι όλα τα λεφτά. Γιατί δεν είμαστε ειλικρινείς; Τώρα η Ελλάδα πού κάνει μόκο; Στη Γερμανία! Γιατί είναι η πιο πλούσια χώρα. Η ζωή είναι αυτή και αυτή είναι η αλήθεια».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !