Ποιο ήταν το λάθος του Ant1 για την ¨Εκδρομή¨?

1
Η σειρά ¨Εκδρομή¨ είναι ένα αξιόλογο πρόσωπο με ενδιαφέρουσα υπόθεση,καλή σκηνοθεσία,εντυπωσιακά τοπία και σχετικά καλές ερμηνείες.Μία σειρά όμως που από την αρχή δεν σάρωσε,ωστόσο διατηρήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα.Ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1 ωστόσο που την προβάλλει έκανε κάποια βασικά λάθη,με αποτέλεσμα το σήριαλ να έχει χάσει αρκετή από τη δυναμική και τα αποτελέσματα του επεισοδίου της Δευτέρας να ήταν απογοητευτικά.Και τονίζω το ¨απογοητευτικά¨,διότι εκείνη την ώρα το Mega δεν έδειχνε κάποιο νέο επεισόδιο της σειράς ¨Κάτω Παρτάλι¨,αλλά μία επανάληψη.

Ποιο όμως ήταν το λάθος του Ant1?

Η σειρά είχε να βγει στον αέρα περίπου 2 μήνες και το κανάλι δεν φρόντισε μέσα στο νεκρό Ιανουάριο να δείξει τα 9 επεισόδια σε επανάληψη και αντίθετα προτίμησε να δείχνει συνέχεια το ¨Ταμάμ¨ για δεύτερη και για τρίτη φορά.Μέσα σε τόσο χρονικό διάστημα η υπόθεση ξεχάστηκε και η ατμόσφαιρα χάθηκε.Και αυτό είναι έντονο,αφού το συγκεκριμένο πρόγραμμα απαιτεί μία συνέχεια,μία ροή και μία παρακολούθηση χωρίς non stop.

Έτσι πιστεύω πως το κανάλι έκαψε ένα διαμάντι του,ωστόσο δεν είναι ποτέ αργά και αν ο προγραμματισμός γίνει πιο έξυπνος μπορεί να δώσει το φιλί της ζωής σε αυτό το αξιόλογο θρίλερ εγχώριας παραγωγής.

tvmind

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τέτοιες σειρές κάνουν νούμερα μετα τις 00:00. O ANT1 εβαζε το Ταμαμ γιατι ειδε οτι μονο αυτο έκανε μεγάλα νούμερα κι ας ηταν επανάληψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !