50 Αποχρώσεις του Γκρι: Λίγες αλλά καλές ερωτικές σκηνές (ΦΩΤΟ)


Σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας "50 Αποχρώσεις του Γκρι", η κινηματογραφική μεταφορά της μπεστ σέλερ της τριλογίας της EL James. Έχουν ακουστεί πολλά γι' αυτή την ταινία και βασικά για το αν θα μπορέσουν οι πρωταγωνιστές να "πείσουν" και αν θα καταφέρουν να ανταποκριθούν στον ερωτισμό των δύο βασικών ηρώων του βιβλίου.

Πολλοί από τους κριτικούς που έχουν ήδη δει την ταινία έχουν εκφράσει άποψη γι' αυτή, χωρίς όμως να μπορεί κάποιος να καταλάβει στα αλήθεια... αν πέχουν δει την ίδια ταινία! Και αυτό το λέω γιατί οι απόψεις τους μπορεί να είναι διαφορετικές, και αυτό είναι πολύ καλό, αλλά και τα στοιχεία που παραθέτουν είναι εντελώς διαφορετικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ερωτικές σκηνές στην δίωρη ταίνία είναι πολύ λίγες... λιγότερες από 20 λεπτά και οι πρωταγωνιστές κάνουν μια αξιόλογη προσπάθεια για να πείσουν. Ακόμα συμφωνούν στο ότι η πρώτη ερωτική σκηνή αργεί αρκετά... αφού παρουσιάζεται μετά από τα πρώτα 40 λεπτά της ταινίας.

Όμως και οι διαφωνίες είναι πολλές. Κριτικός από το εξωτερικό μας λέει ότι «Αξίζει κάθε λεπτό από τα 11 λεπτά ερωτικών σκηνών» και προσθέτει: «Η ταινία τα αποκαλύπτει όλα, δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία στη θεατή. Τα δείχνει όλα, οπίσθια, στήθη, και μια ματιά στον ανδρισμό του Jamie». Ενώ κάποιος άλλος γράφει: «Ιχνος αιδοίου. Ιχνος πέους. Ιχνος πεολειχίας. Ιχνος αιδοιολειχίας. Και ακόμα ίχνος αισθησιακών ερεθιστικών στιγμών».

Δείτε κάποιες φωτογραφίες από τις ερωτικές στιγμές:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια