«Καμία μεταβολή στην ΕΡΤ ΑΕ μέχρι τις 18 του μήνα»

Γιώργος Τζοβάρας
0
Προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύεται κάθε νομική και πραγματική μεταβολή της ΕΡΤ ΑΕ εξέδωσε χθες το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου μέχρι τις 18 του μήνα, οπότε και συζητείται σχετική αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε υποβάλει ο δικηγόρος Γ. Κόκκας. ]

Με την αίτηση επιδιώκεται να διοριστεί προσωρινή διοίκηση και να ληφθούν μέτρα προς αποτροπή κινδύνων, όπως είναι η ενδεχόμενη απώλεια και καταστροφή του εναπομείναντος ενεργητικού της ΕΡΤ ΑΕ (εξοπλισμός, κτιριακές εγκαταστάσεις κ.λπ.), που παράνομα -κατά την αίτηση- παραχωρήθηκαν σε νέα μορφώματα (Δημόσια Τηλεόραση, ΝΕΡΙΤ), που δεν μπορούν να ασκούν νόμιμα εποπτεία σε αυτά.

Το Ειρηνοδικείο ανέβαλε χθες τη συζήτηση της υπόθεσης για τις 18 του μήνα, προκειμένου να παρασταθούν το Δημόσιο και η ειδική διαχειρίστρια ενεργητικού και παθητικού της ΕΡΤ ΑΕ, Αφρ. Γουγά. Και μέχρι τότε διέταξε να μην υπάρξει καμία μεταβολή της ΕΡΤ ΑΕ, αναθέτοντας τη σχετική ευθύνη στο ΔΣ που προτείνει ο Γ. Κόκκας ως προσωρινή διοίκηση με πρόεδρο τον Ι. Καρακώστα (πρώην βουλευτή του ΔΗΚΚΙ).

Κατ' εντολήν του τελευταίου, ο Γ. Κόκκας ζητεί από την Αφρ. Γουγά να του παραδοθεί το συντομότερο «έκθεση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας μέχρι σήμερα και των υλικών και του έμψυχου δυναμικού που διαθέτει με επιβάρυνση των κονδυλίων της ΕΡΤ ΑΕ στη ΝΕΡΙΤ ΑΕ ή σε τρίτους».
ΑΛ. ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !