Βροχή από πρεμιέρες στο Mega

Γιώργος Τζοβάρας
0

Με τον πήχη ψηλά σε ό,τι αφορά την ποιότητα και την αισθητική, το Mega εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με νέες σειρές μυθοπλασίας, ενώ το «Κάτω Παρτάλι» επιστρέφει με αέρα από Κυκλάδες. Μια ακόμη επιστροφή, αυτή του Γιώργου Καπουτζίδη στην τηλεόραση μετά την επιτυχία του «Παρά πέντε», αναμένεται να συζητηθεί, ενώ μια εναλλακτική «κοριτσίστικη» σειρά ετοιμάζεται να πέσει στην αρένα της τηλεθέασης.

Κάτω Παρτάλι-Αύριο στις 22:30
Τρεις νέες αφίξεις και μία δολοφονία θα αλλάξουν τα δεδομένα στο «Κάτω Παρτάλι» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα.Με φόντο τη Σίφνο, ο Κωνσταντίνος, η Βίβιαν, ο Μανόλης, αλλά και η Μοσχούλα οργανώνουν ένα σχέδιο που θα φέρει τα πάνω κάτω και θα οδηγήσει τους ήρωές μας σε κόντρα ρόλους. Υστερα από πολλές εκπλήξεις και επεισοδιακές εξελίξεις, όλοι οι δρόμοι, όμως, οδηγούν στο Κάτω Παρτάλι. Και σ' αυτούς που έμειναν εκεί. Ο Διαμαντής τα έχει βρει σκούρα χωρίς τη Μοσχούλα του, η Νεκταρία είναι έγκυος και αναζητά τον Μανόλη, ενώ η Μυρτώ κρατά όλη την αλήθεια στο χέρι της χωρίς να το γνωρίζει.

Εθνική Ελλάδος-Τρίτη 22:30
Τρίτη και 13 κάνει πρεμιέρα η «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο που εμπνέεται από την Ελλάδα της κρίσης για να αφηγηθεί μια ιστορία Πρωταθλητών. Πρόκειται για την περιπέτεια μιας ετερόκλητης ομάδας γυναικών που αποφασίζουν να αλλάξουν πλήρως πορεία στη ζωή τους. Να αφήσουν πίσω τη μίζερη και βαρετή πραγματικότητα και να στοχεύσουν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου κυνηγώντας το όνειρο.
Την Εθνική Ελλάδος απαρτίζουν μία άνεργη μητέρα, η Νίκη (Σμαράγδα Καρύδη), που υπήρξε κάποτε πρωταθλήτρια, και αργότερα επιτυχημένη επιχειρηματίας, και η αδελφή της, Φρόσω (Κωνσταντίνα Μιχαήλ), η πιο ατάλαντη κομμώτρια της χώρας, που ζει εγκλωβισμένη σε έναν αποτυχημένο γάμο. Οι δυο τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τη Φοίβη (Κατερίνα Παπουτσάκη), μία από τις μεγαλύτερες σταρ της εγχώριας σόουμπιζ που έχει όμως βαρεθεί τους πάντες και τα πάντα, καθώς και με την Κύπρια Στάλλω, που ζητά απεγνωσμένα μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της.

Ηρωίδες - Τρίτη 23:40
Την ίδια μέρα πρεμιέρα θα κάνει και η σειρά της Αλεξάνδρας Κ*, «Ηρωίδες». «Μια σειρά με νεανική και σύγχρονη ματιά, με αιχμηρή και οξυδερκή γραφή, μια σειρά τολμηρή και σέξι που θα μας δώσει μια καινούργια προσέγγιση στην απεικόνιση της νέας γυναίκας του σήμερα».

ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !