Γιατί «ναυάγησε» η συνεργασία της Έλλης Στάη με το MEGA;

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, χθες το βράδυ, βρέθηκε η Έλλη Στάη και μταξύ άλλων, μίλησε και για την πρόταση συνεργασίας που της είχε γίνει από το MEGA και τους λόγους που οι συζητήσεις "έπεσαν" στο κενό.

«Βεβαίως μου κάνανε πρόταση, πιεστηκά. Αλλάξανε γνώμη στο τέλος νομίζω, τσακωθήκανε, κάτι κάνανε. Η πρόταση μου έγινε πριν δύο μήνες. Εγώ δεν ξέρω ακριβώς πού στράβωσε, εγώ ξέρω αυτά που έχω ακούσει και έχω δει. Μου έκαναν πρόταση πολύ συγκεκριμένη και πολύ επίσημη. Η συζήτηση έγινε από έναν μέτοχο, τον διευθύνοντα σύμβουλο και τον διευθυντή ειδήσεων», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε «Έκανα μία πολύ σοβαρή συζήτηση. Μετά έμαθα ότι τσακώθηκαν μεταξύ τους. Τι είχανε μες στην ψυχή τους, μες στο μυαλό τους, δεν ξέρω. Μου είπαν αυτό. Ότι τσακωθήκανε μεταξύ τους. Αυτοί που μου έκαναν την πρόταση με τίμησαν και με την εξήγηση που μου έκαναν για την πρόταση. Μου είπαν ότι είμαι μία δημοσιογράφος που δεν εξαρτώμαι και δεν κάνω νταραβέρια».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι η πρόταση που της έγινε αφορούσε πολιτικό σχόλιο και όχι παρουσίαση του δελτίου, λέγοντας «Για πολιτικό σχόλιο ήταν η πρόταση που μου έγινε. Παρουσιάστρια θα ήταν η Μαρία Σαράφογλου».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !