Τηλεοπτικές εξελίξεις: Στο Epsilon Παπαβασιλείου-Νάργες;

0
Το Epsilon χωρίς καμία αμφιβολία έχει κάνει τη μεγάλη έκπληξη τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Καινούργιες εκπομπές, αγαπημένα πρόσωπα και θεαματικότητες που ανεβαίνουν καθημερινά.
Τελευταία μεταγραφή που συζητήθηκε πολύ ήταν αυτή του Κώστα Μαρτάκη –λίγες ημέρες πριν- ο οποίος, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, θα αναλάβει να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι. Οι ιθύνοντες όμως του καναλιού δεν σταματούν εδώ, αλλά συνεχώς αναζητούν νέα projects, θέλοντας να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.
Αυτό το διάστημα συζητούν για μια γυναικεία εκπομπή και για το λόγο αυτό έχουν ήδη προσεγγίσει για την παρουσίασή της την Έλενα Παπαβασιλείου, ενώ για την ίδια εκπομπή έχουν γίνει συζητήσεις και με την Λάουρα Νάργες. Η λογική είναι στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες να βρίσκονται περισσότερες από μία γυναικείες παρουσίες με τηλεοπτική εμπειρία και απήχηση στο γυναικείο κοινό.
Προς το παρόν πάντως δεν έχουν πέσει υπογραφές, αλλά το ζητούμενο, εφόσον όλα εξελιχθούν θετικά, είναι η εκπομπή να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αναμένουμε με ενδιαφέρον.
Να σας θυμίσουμε πως η τελευταία τηλεοπτική συνεργασία της Έλενας Παπαβασιλείου ήταν στο Dancing With The Stars 3 και η παρουσίαση του το show «Star Κύπρος 2013 Feel Fantastic», ενώ η Λάουρα Νάργες πέρσι βρισκόταν στο πάνελ του «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαιη Σκορδά.

peoplegreece



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !