"Οι παντρεμένοι, ακόμα κι αν κάνουν τέρατα μένουν στο απυρόβλητο"

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
 
Συνέντευξη στο περιοδικό "OK!" παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που δέχτηκε πάνω στον πρώτο μήνα γνωριμίας με τον σύζυγό της και αποκάλυψε ότι βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπό του.

«Για τα "Μέσα" οι παντρεμένοι, ακόμα κι αν κάνουν τέρατα μένουν στο απυρόβλητο, ενώ όταν ένας νέος άνθρωπος προσπαθεί να βρει το ταίρι του, όπως έγινε στη δική μου περίπτωση, τον κυνηγάνε. Το μόνο που ουσιαστικά άλλαξε, ήταν η αναζήτηση του άλλου μου μισού, γιατί το βρήκα στο πρόσωπο του Παναγιώτη», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, για όσα έχουν γραφτεί τόσα χρόνια όσο καιρό ήταν single.

Όσο για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ερχομός του γιου της, η ίδια δήλωσε με ειλικρίνεια «Αυτό που ουσιαστικά αλλάζει είναι οι συνθήκες της ζωής σου, όχι εσύ. Οπότε προσαρμόζεσαι στα νέα δεδομένα. Τώρα πια προτεραιότητά μου είναι ο Μάξιμος. Ο λόγος της ύπαρξής μου είναι ο γιος μου. Δεν είναι ούτε τα περιοδικά ούτε η δημοσιότητα ούτε καν η δουλειά μου, παρόλο που την λατρεύω. Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη που του έχω, που ισοπεδώνει όλα τα άλλα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !