Κρίση, μας πιάνει κρίση! Ο Μακρόπουλος αποκάλεσε τους Έλληνες «τεμπέληδες»

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
Κακός χαμός έχει επικρατήσει από την ώρα που δημοσιοποιήθηκε η συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Μακρόπουλος σε αλβανικό κανάλι. Και αυτό γιατί ο τραγουδιστής αποκάλεσε τους Έλληνες... "τεμπέληδες" και ότι τους ενδιαφέρει μόνο το καφεδάκι, το φραπεδάκι τους! Όπως έγινε γνωστό η συνέντευξη έχει δοθεί στο αλβανικό κανάλι από το Μάρτιο του 2014... όιμως τώρα έγινε ευρύτερα γνωστή.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς ο τραγουδιστής από τον παρουσιαστή αν η Ελλάδα έχει ακόμα ανάγκη τους Αλβανούς ή αν θα έπρεπε εκείνοι να γυρίσουν πίσω στην χώρα τους, λόγω της κρίσης εκείνος απάντησε: «Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τους Αλβανούς. Οι Αλβανοί είναι ενσωματωμένοι με μας. Τα παιδιά των Αλβανών που μένουν στην Ελλάδα πάνε στα ελληνικά σχολεία, μιλάνε την ελληνική γλώσσα, είναι ένα με μας. Παντρεύονται με Έλληνες πλέον. Η επόμενη γενιά θα είναι ένα. Εξάλλου οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και αν θα φύγουν οι Αλβανοί πίσω, εγώ δεν θα βρω (...)». «Το καφεδάκι, το φραπεδάκι και τίποτα άλλο...» πρόσθεσε.

Από την πλευρά της, η δισκογραφική εταιρία του τραγουδιστή, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας κατηγορεί τους δημοσιογράφους για την έκταση που έχουν πάρει οι δηλώσεις του τραγουδιστή.

«Με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και αφορούν στον Νίκο Μακρόπουλο, παρουσιάζοντας τον σαν "Ανθέλληνα". Ξεκαθαρίζουμε τα εξής:

Σε μία Ελλάδα που σε λίγες μέρες έχει μπροστά της μία εκλογική μάχη, η οποία τυγχάνει να είναι η πιο κρίσιμη από την μεταπολίτευση, υπάρχουν ''δημοσιογράφοι'' που απομονώνουν μία φράση από μία συνέντευξη που δόθηκε από τον τραγουδιστή πριν από περίπου ένα χρόνο στην Αλβανία, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις ή και για να κατασκευάσουν είδηση, για άγνωστους λόγους.

Είναι γνωστή σε όλους η αγάπη του Νίκου Μακρόπουλου για την πατρίδα του και δεν θα έλεγε ποτέ κάτι σκόπιμα για να την υπονομεύσει».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !