Νταφοπούλου: «Ακούγονται πολλά για τον διαγωνισμό αλλά δεν θέλω να το σκεφτώ έτσι»

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Στη διαδικτυακή εκπομπή του STAR, «Ga-Ranti στην μόδα», μίλησε πρόσφατα η Ισμήνη Νταφοπούλου, που εκπροσώπησε την χώρα μας στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος. Το μοντέλο μπορεί να μην κατάφερε να διακριθεί αλλά γοήτευσε το κοινό με την ομορφιά της. Η Ισμήνη περιέγραψε στην Αγάθη και στην Βαλεντίνη Ράντη την εμπειρία της από τον διαγωνισμό αλλά και τα συναισθήματά της μετά το τέλος του.

«Δεν έχει σημασία ο τίτλος. Δεν πήγα για να νικήσω. Νοιώθω ήδη νικήτρια, μόνο που κατάφερα να φτάσω μέχρι εκεί», είπε χαρακτηριστικά η Ισμήνη και συνέχισε: «Η εμπειρία ήταν μοναδική. Δεν κατάφερα να μπω τελικά στην 15άδα. Η 15άδα ήταν φέτος λίγο έξω από τις προβλέψεις των ανθρώπων εκεί. Για μένα οι ωραιότερες κοπέλες ήταν η κοπέλα από τη Ρωσία, η κοπέλα από το Μεξικό και η κοπέλα από την Κόστα Ρίκα. Και καμία από τις τρεις δεν μπήκε καν στην 15άδα».

Όπως ανέφερε η Ισμήνη Νταφοπούλου τελικά σε αυτό τον διαγωνισμό δεν παίζει ρόλο μόνο η ομορφιά αλλά και άλλα πράγματα. «Παίζουν ρόλο οι δημόσιες σχέσεις αλλά όσο φαβορί κι αν είσαι, τη βραδιά του τελικού αν δεν περπατήσεις με αυτοπεποίθηση και δεν δείξεις ότι πιστεύεις αυτό που κάνεις, τότε δεν παίζει ρόλο ποια είναι πιο όμορφη», συμπλήρωσε το μοντέλο.

Όσο για το αν είναι αξιοκρατικοί αυτοί οι διαγωνισμοί η Ισμήνη δεν θέλησε να μπει σε αυτή τη συζήτηση, γιατί όπως είπε: «Ακούγονται πολλά για τον διαγωνισμό αλλά δεν θέλω να το σκεφτώ έτσι, γιατί θα μου χαλάσει το παραμύθι και το όνειρο που είχα στο μυαλό μου». 

Ακόμα αποκάλυψε ότι κάποιες χώρες έχουν ολόκληρη βιομηχανία πίσω από κάθε κοπέλα, που προετοιμάζει τις κοπέλες, με το κατάλληλο training, να πατήσουν «δυνατά» πάνω στην σκηνή του διαγωνισμού. Κάτι που η Ελλάδα δεν έχει.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !