Η Εύη Αδάμ απάντησε στα σχόλια του Λάμπη Λιβιεράτου!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
 
Καλεσμένη στην εκπομπή "Τα Καρντάσιανς" ήταν χθες η Εύη Αδάμ και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, αφού απάντησε ειλικρινά σε ότι την αφορά. Μίλησε για τον χωρισμό της με τον Λάμπη Λιβιεράτο, τις κόρες της αλλά και τα σχόλια που έκανε ο πρώην συζυγός της για την συμμετοχή της στο «Erotic Art Festival».

Αναφορικά με το διαζύγιό της από τον τραγουδιστή και πως το ανακοίνωσε στις κόρες της, είπε χαρακτηριστικά «Όταν παρακολουθείς τα παιδιά σου και τα αφουγκράζεσαι και είσαι ειλικρινείς μαζί τους, δεν χρειάζεσαι καθοδήγηση. Το ένστικτό σου σε οδηγεί πάρα πολύ σωστά και δεν χρειάζεσαι συμβουλές».

Και κατόπιν πρόσθεσε «Είμαι κατά των συμβιβασμών, πάντα μπορείς να οδηγήσεις τη ζωή σου σε καινούργια μονοπάτια που θεωρείς καλύτερα. […] Είσαι υποχρεωμένος να πας παρακάτω γιατί αυτό το βλέπουν και τα παιδιά και αργότερα θα θέλεις να κάνουν το ίδιο και όχι να βαλτώσουν».

Όσο για την ανάρτηση του Λάμπη Λιβιεράτου στο Facebook στην οποία σχολίασε αρνητικά την εμφάνισή της στο «Erotic Art Festival», το οποίο και παρουσίασε, η ίδια δήλωσε «Δεν με αφορά η άποψή του για τα επαγγελματικά μου, καθόλου. Εγώ το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, γέλασα πάρα πολύ, ειδικά στις εποχές που διανύουμε, τις σοβαροφανείς. Λίγη αποσυμπίεση, λίγη πλάκα δεν κάνει κακό. Θυμώνω γιατί το χιούμορ σ’ αυτή την χώρα ανέκαθεν λείπει και για εμένα το χιούμορ πάει χέρι χέρι με την ευφυΐα. Στεναχωριέμαι πολύ…».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !