Κατερίνα Γερονικολού: ΄΄Άυτοί που ήθελα να με προσεγγίσουν. είναι αδιάφοροι΄΄

Unknown
0
Χωρίς αμφιβολία, η Κατερίνα Γερονικολού είναι μια όμορφη γυναίκα. Τώρα που είναι γνωστή, οι άντρες τη φλερτάρουν το ίδιο όπως και στο παρελθόν;
 «Νομίζω πως με φλερτά­ρουν λάθος. Επίσης, με φλερτάρουν άν­θρωποι που δεν θα ήμουν μαζί τους για κανένα λόγο. Αυτοί που θα ήθελα να με προσεγγίσουν είναι αδιάφοροι. Δεν κάνω ποτέ το πρώτο βήμα. Δυσκολεύομαι να εκδηλώσω το ερωτικό μου ενδιαφέρον. Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ξεπεράσω το σύνδρομο της μαθήτριας, που μιλάει με όλους τους άλλους εκτός από αυτόν που την ενδιαφέρει. Όταν όμως είμαι μέσα στη σχέση, εκδηλώνομαι. Το έχω ανάγκη και εκεί το χάνω, γιατί δεν έχω στρατηγικές, δεν είμαι “η μοιραία” σε μια σχέση. Δεν το παίζω, ας πούμε, απασχο­λημένη. Με πιάνει η απόλυτη ειλικρίνεια και δεν θέλω να υποδύομαι τίποτα και σε κανέναν. Έχω την ανάγκη να τα λέω όλα», αποκαλύπτει στο People η ηθοποιός.
 Η αλήθεια είναι πως η Κατερίνα, όταν ερωτεύεται, το κάνει με πάθος. «Έχω ερωτευτεί πάρα πολύ, δεν μου έχει λεί­ψει, έχω να το λέω. Οι φίλες μου φοβού­νται τη στιγμή που θα ερωτευτώ και θα συμβεί κάτι πολύ κακό. Γίνομαι χαζή. Αλλά μου αρέσει. Έτσι είναι ο έρωτας. Είμαι ή όλα ή τίποτα. Για μένα, αν είναι κάτι ενδιάμεσο, δεν είναι έρωτας. Για αυτό και δεν φεύγω εύκολα από σχέσεις. Έχω υπομονή και μου είναι πολύ δύ­σκολο το “αντίο”. Δύσκολα τον “πε­θαίνω” τον άλλο. Θα κάνω τεχνητές αναπνοές, ό,τι περνάει από το χέρι μου. Αλλά δεν είναι εύκολο. Σιχαίνομαι το χω­ρισμό». Είναι της παλιάς σχολής, που θέλει τις γυναίκες να μένουν μαζί με το σύντροφό τους, ή πιστεύει ότι στις σχέ­σεις είναι καλύτερα ο καθένας να είναι στο σπίτι του; «Μου αρέσει η συμβίωση! Δεν υπάρχει πιο γλυκό πράγμα από το να ξυπνάς και να κοιμάσαι με τον άλλο και να λες το πρώτο “καλημέρα” και την τε­λευταία “καληνύχτα”. Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από αυτό;», καταλήγει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !