Ποιά ταινια του Γιάννη Σμαραγδή του άφησε πολλές οικονομικές υποχρεώσεις;

0
Στα "Παραπολιτικά" έδωσε συνέντευξη ο γνωστός και πετυχημένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής και αναφέρρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που περνάει.

«Η ταινία «Ο θεός αγαπάει το χαβιάρι» άφησε πίσω της πολλές οικονομικές υποχρεώσεις. Επίσης, η επίθεση που έγινε στην ταινία είχε ως αποτέλεσμα να κάνει λιγότερα εισιτήρια. Είναι μια δοκιμασία που πρέπει να την ξεπεράσω»,αναφέρει και συνεχίζει λέγοντας :  «Δεν φοβάμαι το οικονομικό ρίσκο που παίρνω με τις ταινίες. Το θέμα είναι να γίνουν τα έργα. Απλώς, είμαι στρατευμένος άνθρωπος στην Τέχνη. Εχω καταλάβει ότι αυτή είναι η δουλειά μου και μου δίνει χαρά»
 
«Είμαι πάμφτωχος. Δεν έχω αυτοκίνητο. Το σπίτι μου και το γραφείο μου είναι κοντά και πηγαίνω με τα πόδια. Δεν είναι τα υλικά πράγματα στη ζωή που έχουν σημασία».

Και τέλος απαντάει στο εάν θα δεχόταν οικονομική βοήθεια απο φίλους του :  «Όχι, δεν θα δεχθώ. Αυτό που διεκδικώ και εγώ και η γυναίκα μου είναι να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να γίνει η ταινία μου «Νίκος Καζαντζάκης», θέλω του χρόνου τέτοια εποχή να αρχίσουν τα γυρίσματα. Είναι έτοιμο το σενάριο και είναι σχεδιασμένη όλη η ταινία στο χαρτί, τα 900 πλάνα. Έχω βρει και τους συντελεστές»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !