Τζένη Θεωνά: Τι απαντά στις φήμες περί νευρικής ανορεξίας;

0
Η Τζένη Θεωνά μίλησε για το περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και αναφέρθηκε στις φήμες που τη θέλουν να πάσχει από νευρική ανορεξία, αλλά και στον πρόσφατο χωρισμό της.
Δίνεις όντως μάχη με τη νευρική ανορεξία, όπως γράφεται τελευταία;

"Νευρική ναι, ανορεξία όχι! Μέχρι στιγμής δίνω μάχη μόνο με το «νευρική». Με την ανορεξία καθόλου. Κουράστηκα, αγχώθηκα, πέρασα μια δύσκολη περίοδο. Κατανάλωσα πολλή ενέργεια και πολλές θερμίδες στο «Rocky Horror Show». Είχε πολύ χορό, κίνηση, ανεβοκατέβασμα σκάλας..."

Πάντως έχεις μείνει μισή!

"Ευτυχώς, τώρα έχω αρχίσει να παίρνω τα πάνω μου. Με την παράσταση έχασα οκτώ κιλά – σημαντική απώλεια για το δικό μου βάρος."

Όταν λες «δύσκολη περίοδο», εννοείς επαγγελματικά ή συναισθηματικά;

"Και τα δύο."

Γιατί δεν κρατούν οι σχέσεις σήμερα;

"Δεν πιστεύω ότι οι σχέσεις είναι για να κρατούν. Οι παλιές σχέσεις βασίζονταν στο κοινωνικό στερεότυπο της εποχής τους. Για να κρατήσεις μια σχέση, πρέπει να κάνεις μια τεράστια υπέρβαση σε μια καθημερινότητα όπου τα πάντα τσακίζονται."

Ήσουν από τα κορίτσια που έψαχναν ένα λιμάνι;

"Δεν ξέρω πια τι πιστεύω για τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα. Άλλες φορές νομίζω ναι, ενώ κάποιες άλλες ανακαλύπτω ότι δεν θα το άντεχα."

Έχεις βγει μέσα από μια μακροχρόνια σχέση. Τι μπορεί να σε οδηγήσει στο χωρισμό από τη στιγμή που σε συνέντευξή σου δήλωσες «δεν θα με χαλούσε η απιστία»;

"Δεν είναι ανάγκη να υπάρχουν αποκλειστικά δραματικά γεγονότα για να αλλάξει κάτι. Δεν είχα πει όμως ακριβώς αυτό. Είχα πει ότι αν ήμουν σε μια σχέση ζωντανή και με ουσία, σε περίπτωση που μάθαινα για απιστία, δεν θα θεωρούσα δεδομένο το τέλος, αλλά θα το συζητούσα πρώτα."

Με τους πρώην συντρόφους σου παραμένεις φίλη;

"Συνήθως όταν χωρίζω, κάτι έχει ολοκληρωθεί. Αν υπάρχουν ζητήματα ανοιχτά, πάντα προσπαθώ να τα λύνω. Όταν τελειώσει η σχέση, τα ζητήματα είναι κλειστά. Οπότε με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί η σχέση να περάσει σε άλλο επίπεδο. Μπορεί να γίνει φιλική. Δεν υπάρχει όμως κανόνας. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Μέχρι στιγμή έχω επαφές με ανθρώπους που στο παρελθόν υπήρξαμε ζευγάρι γιατί ξέρω ότι ενδιαφέρονται για μένα. Υπάρχει επικοινωνία και ειλικρίνεια."

Σε ενοχλεί να σε ρωτούν για τις σχέσεις σου;

"Έχω γίνει γνωστή μέσα από τη δουλειά μου. Δεν θέλω να ασχολούνται με τα προσωπικά μου. Δεν τα τροφοδοτώ. Δεν είμαι celebrity."

Δηλώνεις κυκλοθυμική, προβληματική, ανασφαλής και ότι έχεις το ανικανοποίητο. Έχεις απευθυνθεί ποτέ σε κάποιον ειδικό;

"Φυσικά. Και η ψυχοθεραπεία θεωρείται τεράστιο ταμπού στην Ελλάδα. Ήρθε η μαμά μου κάποια στιγμή και μου είπε «θες να πας σε έναν ψυχολόγο;» Δεν είναι κακό. Με έχει βοηθήσει πολύ η ψυχοθεραπεία."

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !