Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Έχασα λεφτά αλλά δε μου κόστισε. Δεν τα υπολογίζω τα λεφτά!»

Γιώργος Τζοβάρας
0
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μία» για την πολιτική, για την συνεργασία του με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη στη σειρά « Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» αλλά και για όλα όσα έχασε όταν επένδυσε στο θέατρο.
Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι του έχουν γίνει προτάσεις να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά έχει αρνηθεί: «Μου έχει γίνει πρόταση αλλά δεν με ενδιαφέρει να κατέβω στην πολιτική. Σέβομαι τους συναδέλφους που κατέβηκαν στην πολιτική γιατί πιστεύουν ότι έχουν να προσφέρουν, εγώ -αντιθέτως- λέω ότι δεν μπορώ να προσφέρω σε κάτι που δεν πιστεύω. Όπως και ένα έργο αν δεν το πιστεύω, δεν μπορώ να το υπερασπιστώ. Άρα πώς θα βγω στην πολιτική; Και τα εκατομμύρια να μου δώσεις, δεν θα βγω».
Για τη συνεργασία του με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη στην επιτυχημένη σειρά «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα», είπε: «Από την πρώτη στιγμή με τη Δάφνη είχαμε την ίδια υποκριτική γλώσσα και τους ίδιους κώδικες. Δεν κουραστήκαμε πολύ να το πετύχουμε, βγήκε μέσα σε δύο-τρεις πρόβες που κάναμε. Ζούμε σε καθημερινή βάση μέσα σε ένα πλατό 5-6 ώρες σαν να είμαστε ζευγάρι και αυτό φαίνεται και στον τρόπο που ερμηνεύουμε πια». Και συνέχισε μιλώντας για το πώς εισπράττει ο ίδιος από τον κόσμο την επιτυχία της σειράς: «Το κοινό βλέπω ότι το χαίρεται πολύ και αυτό είναι η ανταμοιβή μας. Με βρίσκει στον δρόμο ο κόσμος και μου λέει: “Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε”».
Παράλληλα, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στους συχνούς καβγάδες των γονιών του: «Οι δικοί μου γονείς ήταν ένα κλασικό ζευγάρι μαλωμένο που είχαν παρεξηγήσει μεταξύ τους πάρα πολλά πράγματα. Δεν ήξεραν αν αγαπιούνται ή μισιούνται και ταλαιπώρησαν τα παιδιά τους.  Αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλές οικογένειες. Το μόνο που κατάφεραν οι καβγάδες των γονιών μου ήταν ότι με έδεσαν με τα ετεροθαλή μου αδέλφια».
Τέλος, αναφέρθηκε στα σπίτια που έχασε όταν αποφάσισε να αναλάβει την παραγωγή των θεατρικών παραστάσεών του. Ο ίδιος σχολίασε: «Ήταν επιλογή μου να γίνω θεατρικός επιχειρηματίας και δεν μου κόστισε τίποτα - γιατί λεφτά φύγανε, αλλά δεν τα υπολογίζω. Για μένα το καλλιτεχνικό αντίκρισμα ήταν το μεγαλύτερο δώρο. Ό,τι υπολογίζεται με χρήμα είναι ανάξιο λόγου για μένα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !