Μάρκος Σεφερλής: Θα κάνω βραδινό show

Γιώργος Τζοβάρας
2
Τι κι αν δημοσιεύματα ήθελαν το βραδινό show του Μάρκου Σεφερλή στο Mega να μεταφέρεται στην επόμενη σεζόν εξαιτίας της απογοητευτικής τηλεθέασης του πρωτοχρονιάτικου Mega με Μία, ο Μάρκος διέψευσε κατηγορηματικά όλα αυτά σήμερα το Μεσημέρι στην εκπομπή "Μία". 

Ο Μάρκος Σεφερλής, λοιπόν, ανακοίνωσε ότι το βραδινό του show θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Αυτήν την περίοδο ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναπτύσσει το project ενώ η πρεμιέρα δρομολογείται για τα τέλη Φλεβάρη. Η εκπομπή θα αποτελείται από σκετσάκια, θα έχει ζωντανό κοινό και καλεσμένους από τον χώρο της Showbiz όπου θα καλούνται να συμμετέχουν και αυτοί σε σκετς. Η Τατιάνα μάλιστα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ενώ ζήτησε να πάει καλεσμένη και να παίξει έναν κόντρα ρόλο!

Ο Μάρκος εξήγησε πως δεν έχει αποφασιστεί η μέρα προβολής αλλά οι πληροφορίες του TVNEA.COM είναι πως οι υποψήφιες μέρες είναι Τετάρτη και Σάββατο με τους υπεύθυνος να κλείνουν προς το Σάββατο. Έτσι είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Μάρκο Σεφερλή απέναντι από την σταθερή αξία Σπύρο Παπαδόπουλο σε μία μονομαχία με πολύ ενδιαφέρον.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σε μια μονομαχία που πάλι θα κερδίσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος... Τι ανατρεπτικό πια θα κάνει ο Σεφερλής που δεν έχουμε δει στο παρελθόν, είτε μέσω τηλεοράσεως είτε θεάτρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο μαϊντανός ποια;Έτσι δεν ανεβαίνουν τα νούμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !