Χτύπησε με το αυτοκίνητο την έγκυο αδελφή του και την παράτησε αβοήθητη!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Στο κυνήγι για τον εντοπισμό ενός άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι έπεσε επίτηδες πάνω στην έγκυο αδερφή του με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια την άφησε αβοήθητη, βρίσκεται η αστυνομία, στη Φλόριντα των ΗΠΑ. 

Ο 33χρονος Τζάστιν Κόλμπι, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, φέρεται να χτύπησε με πρόθεση την 32χρονη ετεροθαλή αδερφή του, Κρίσταλ, η οποία βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η γυναίκα υπέστη τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να ελεγχθεί η κατάσταση της υγείας της. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, η έγκυος γυναίκα περπατούσε στο δρόμο γύρω στη 1 το μεσημέρι, όταν ο Κόλμπι «βγήκε εκτός της πορείας του» και την χτύπησε. Αμέσως μετά, έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε μία κολώνα. Στη συνέχεια, περπάτησε μέχρι το σπίτι του που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο, ανέβηκε σε μια μοτοσυκλέτα και εξαφανίστηκε. 

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κατηγορούμενος έχει κάνει κάτι τέτοιο! Το 2012 είχε συλληφθεί, επειδή είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητό του τον αδερφό του, έπειτα από καυγά. Ο Κόλμπι έχει μακρύ ποινικό μητρώο, το οποίο χρονολογείται από το 2006. 

Ο 33χρονος έχει συλληφθεί τουλάχιστον οκτώ φορές τα τελευταία εννιά χρόνια για διάφορες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων επίθεση, οικιακή βία, σεξ με ανήλικη, κατοχή και πώληση ουσιών, αλλά και για επαναλαμβανόμενες παραβιάσεις των όρων επιτήρησής του. 

star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !