Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μιλάει για τον ρόλο της στην ΄΄Εθνική Ελλάδος΄΄

Unknown
0
Από το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Mega «Εθνικής Ελλάδος» ο Γιώργος Καπουτζίδης κατάφερε να αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές του τηλεοπτικού κοινού. Μία από τις πρωταγωνίστριες που απέσπασε πολύ καλές κριτικές ήταν η Κωνσταντίνα Μιχαήλ που μας ξάφνιασε ευχάριστα.

«Η Φρόσω είναι ένα τρυφερό πλάσμα που έχει μάθει να αγαπάει τους ανθρώπους με την καρδιά της και όχι με το μυαλό της. Δεν ξεχωρίζει κάποιον από το χρώμα, το θρήσκευμα, τη φυλή, τη μόρφωση ή την τάξη του. Ο άνδρας της, ο Θόδωρας (Κώστας Αποστολάκης), είναι αυτός που έχει ρατσιστικές διαθέσεις προς τους ανθρώπους και δεν μπορεί να δεχτεί ότι η γειτονιά τους έχει αλλάξει και ότι έχουν έρθει οικονομικοί μετανάστες με άλλα ήθη και έθιμα. Εκείνη πάντως τρελαίνεται να ανοίγει το κομμωτήριό της κρυφά τα βράδια και να παίζει χαρτιά με τις φίλες της που είναι από άλλες χώρες και έχουν χρυσή καρδιά. Γι' αυτόν τον λόγο και για άλλα πολλά έρχεται σε αντίθεση με τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα ο γάμος της να μην είναι ευτυχισμένος. Μάλλον νιώθει παγιδευμένη» λέει στην «Espresso» η γοητευτική ηθοποιός.

Τα γυρίσματα της σειράς είναι καθημερινά, διαρκούν δέκα ώρες και για τις ανάγκες του σεναρίου οι πρωταγωνιστές έμαθαν να πατινάρουν στον πάγο, κάτι που συνοδεύτηκε από... πολλές τούμπες και μελανιές.
«Μεγάλους στόχους»
«Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μέσα από τη σειρά, τονίζει τη χαρά που παίρνεις από την καθημερινότητα κάνοντας απλώς ένα σπορ. Δεν χρειάζεται να βάλεις στη ζωή τους μεγάλους στόχους. Επίσης έχει βασίσει την ιστορία στις όμορφες οικογενειακές σχέσεις. Η Φρόσω και η Νίκη (Σμαράγδα Καρύδη), η οποία μάλιστα έχει ένα παιδάκι με κινητικά προβλήματα, είναι χωρισμένη, αλλά δεν ζει μελοδραματικά, αγαπιούνται πολύ ως αδερφές, δεν έχουν χάσει την αξία των σχέσεων, δεν ξέρουν από συμφέρον» τονίζει η ηθοποιός.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !