Η Μαρία Αλιφέρη στους ΄΄Συμαθητές΄΄!

Unknown
1

Ποδαρικό στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Συμμαθητές» έκανε για το 2015 η Μαρία Αλιφέρη! Μάλιστα κάθισε στο ντιβάνι της ψυχολόγου των διασήμων της Βάλιας (Φαίδρα Δρούκα). Τα γυρίσματα κράτησαν μία μέρα, με τη γλυκύτατη Μαρία Αλιφέρη να κλέβει καρδιές, ενώ ήταν έτοιμη για το «πάμε» του σκηνοθέτη από τις 7.00 το πρωί (και μάλιστα μακιγιαρισμένη, ντυμένη, χτενισμένη)!

«Οι σκηνές με τη Μαρία Αλιφέρη ήταν από τα πιο ωραία γυρίσματα που έχω κάνει όλο αυτό το διάστημα στους "Συμμαθητές". Και έχουμε γυρίσει με τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο ήδη 65 επεισόδια, ενώ η σειρά θα ολοκληρωθεί στα 180. Η σταρ της δεκαετίας του '80 είναι από κοντά μια πάρα πολύ ωραία γυναίκα, που λατρεύτηκε από το κοινό. Ολες αυτές τις εκδηλώσεις λατρείας που έζησε όμως τις σατιρίζει μέσα από τους "Συμμαθητές". Λέει στη Βάλια ότι δεν αντέχει άλλο τις αγκαλιές στα κομμωτήρια, στις δημόσιες υπηρεσίες, στα σούπερ μάρκετ, γιατί δεν αγαπάει τελικά όλο τον κόσμο!
Και άλλοι των 80s
Αυτό το χιουμοριστικό κλείσιμο στο μάτι στον τηλεθεατή θα συνεχιστεί και με άλλους γκεστ από τη δεκαετία του '80 μετά την κυρία Αλιφέρη και τον Σταμάτη Γαρδέλη» λέει στην «Espresso» η Φαίδρα Δρούκα.

Η ηθοποιός, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα καθημερινά γυρίσματα στα παλιά στούντιο της FINOS FILM αλλά και να είναι καθ' όλα εντάξει με την ανατροφή του γιου της -είναι 2,5 χρόνων- πιστεύει ότι η επιτυχία της παραγωγής έγκειται στους πολλούς και καλούς ηθοποιούς, στη γρήγορη εξέλιξη της ιστορίας και στη μοντέρνα σκηνοθεσία. Αλλά και σε κάτι άλλο...
«Πιστεύω πολύ στη φιλία. Οι φίλοι των παιδικών μας χρόνων μας στιγματίζουν ασυνείδητα σε σχέση με τις μελλοντικές επιλογές που θα κάνουμε στα επαγγελματικά μας, στον σύντροφό μας, στον εαυτό μας. Γι' αυτό και η σειρά έχει αγγίξει τους τηλεθεατές. Επειδή τους θυμίζει τις φιλίες τους που μέσα από αυτές ωρίμασαν».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν η σειρα τελειωσει στα 180 επεισοδεια...πως θα παει και δευτερο χρονο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !