Δευτέρα ξεκινούν οι εκπτώσεις - Κυριακή 18/1 ανοιχτά τα μαγαζιά

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Οι χειμερινές εκπτώσεις είναι προ των πυλών... Δευτέρα 12 Ιανουαρίου είναι η επίσημα η πρεμιέρα τους, αν και πολλά καταστήματα έχουν ήδη "ρίξει" τις τιμές. Να θυμίσουμε ότι βάσει νομοθεσίας, την περίοδο των εκπτώσεων μία Κυριακή θα πρέπει να είναι ανοιχτά τα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και όπως αποφασίστηκε αυτή η Κυριακή θα είναι η 18η Ιανουαρίου.

Οι καταστηματάρχες περιμένουν την περίοδο εκπτώσεων για να πάρει "ανάσα" η αγορά, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει και φέτος, αφού βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και όλοι οι καταναλωτές είναι λίγο "σφιγμένοι" και "μουδιασμένοι" από την αβεβαιότητα που επικρατεί.

Όπως προβλέπει ο νέος κώδικας δεοντολογίας για την προστασία του καταναλωτή όσον αφορά στις εκπτώσεις, τυχόν καταγγελίες μπορούν να γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή www.1520.gov.gr, με τη χρήση ηλεκτρονικής φόρμας στην οποία ο καταναλωτής συμπληρώνει τα στοιχεία του καθώς και τα στοιχεία της επιχείρησης, την πρακτική της οποίας θέλει να καταγγείλει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !