Victoria's Secret: Φίμωσαν δημοσιογράφο που ρώτησε για τον φεμινισμό

0
Δημοσιογράφος του Independent καταγγέλει ότι φιμώθηκε όταν επιχείρησε να ρωτήσει τα μοντέλα της Victoria Secret, για τον φεμινισμό με αφορμή την πρόσφατη αμφιλεγόμενη διαφήμιση της εταιρείας για το "τέλειο κορμί"
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης των μοντέλων για το πρώτο σόου της Victoria's Secret στο Λονδίνο, ερωτήσεις όπως «ποιο είναι το αγαπημένο σας ρούχο από την παράσταση» και «πώς αισθάνεστε ως μοντέλο της Victoria's Secret» απαντήθηκαν από τα μοντέλα χωρίς παρεμβολές.
Ωστόσο, όταν τέθηκαν ερωτήματα όπως «κάποιοι υποστηρίζουν ότι το σόου της εταιρείας αντικειμενοποιούν τις γυναίκες, τι έχετε να πείτε για αυτό;» και «είσαι φεμινίστρια;», δέχτηκαν παρέμφαση του εκπροσώπου τύπου λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι δεν επιτρέπεται να υποβάλλουν αυτή την ερώτηση.
Το υπερβολικό σόου των Αγγέλων της Victoria's Secret, έχει επικριθεί ευρέως για την προβολή γυναικών με τα εσώρουχά τους, προωθώντας τα δικά τους πρότυπα για το ιδανικό σώμα. Τα μοντέλα, μίλησαν για τις αυστηρές δίαιτες και την εξαντλητική προπόνηση που υποβλήθηκαν, το διάστημα πριν την επίδειξη.
Ωστόσο, πολλοί υπερασπίζονται με σθένος την παράσταση και τα 47 μοντέλα της, ως μια γιορτή ισχυρών, δυναμικών γυναικών.
Οι διοργανωτές τονίζουν μάλιστα ότι τα μοντέλα επιλέγονται για την απήχησή τους προς τις γυναίκες και όχι για να αρέσουν στους άνδρες.
Η φετινή επίδειξη μόδας, η μεγαλύτερη στα 19 χρόνια του σόου, χωρίστηκε σε έξι ενότητες, με θέματα όπως «Dream Girl» και «University of Pink». 
Η εμφάνιση των Αγγέλων της Victoria's Secret για πρώτη φορά στο Λονδίνο, ακολουθεί τη διαμάχη που ξέσπασε γύρω από την καμπάνια της Victoria's Secret για το «τέλειο κορμί», η οποία χαρακτηρίστηκε ως ανεύθυνο και επικίνδυνο μάρκετινγκ και ανάγκασε την εταιρεία να το αποσύρει.
Σε ένα ψίφισμα που ξεκίνησαν 3 φοιτήτριες υπέγραψαν πάνω από 26.000 άτομα και τελικά ανάγκασαν την εταιρεία να αλλάξει το σύνθημα της καμπάνιας σε "'ενα κορμί για όλους".


thetoc



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !