Όσα Συμβαίνουν Στις Top Εκπομπές Των Καναλιών

0
Αναταραχή επικρατεί στο σπίτι στα Μελίσσια. Η Ελένη αλλάζει διακόσμηση για μία ακόμη φορά. Λίγο οι ορμόνες της εγκυμοσύνης, λίγο η πολυθρόνα-θρόνος που κατέφθασε και στο σπίτι επικρατεί χαμός για το πού θα τοποθετηθεί. Η Ελένη αποφάσισε να τη μεταφέρει σπίτι της, αφού είδε κι απόειδε ότι διάδοχός της εντός καναλιού σ’ αυτόν τον θρόνο δεν θα υπάρξει. «Αλλά και να υπάρξει, πού θα κάτσει, αφού εγώ θα έχω τον θρόνο σπίτι μου», σκέφτηκε και σε μια ακόμη στρατηγική κίνηση καριέρας έκλεισε μεταφορική (δωρεάν πάντα, αφού δεσμεύτηκε ότι θα τους διαφημίσει στη mall εκπομπή της) για την… αρπαγή του θρόνου από την Παιανία στα Μελίσσια.  Κάποιοι μάλιστα είπαν ότι ήδη η Ελένη έχει κανονίσει βραδιές γέλιου στο σαλόνι της, με τους Γκουντάρα και Ζαρίφη να δίνουν μίνι παραστάσεις στους καλεσμένους  της, καθώς έχουν αναδειχτεί, χάρη στο δαιμόνιο ένστικτο της Ελένης, ως οι καλύτεροι γελωτοποιοί της χρονιάς.

Στο «σπίτι… σπιτάκια» της Κωνσταντίνας εκείνη την ώρα έκαναν σύσκεψη για το μέλλον της εκπομπής, ενώ αναδίδονταν έντονη μυρωδιά σκόρδου. «Για το κακό το μάτι … ή τα μάτια, καθώς είναι πολλά και παντού τριγύρω μου», είπε η Κωνσταντίνα, καθώς κοιτούσε έντονα τους συνεργάτες της. Ο Αντώνης Λουδάρος έσκυψε τάχα μου κάτι να πιάσει που του έπεσε και έμεινε για κάτι λεπτά κάτω από το γραφείο, ο Νίκος Αναδιώτης ξερόβηξε κι ο Παύλος Σταματόπουλος τράβηξε μια selfie με την Κωνσταντίνα για να την καλοπιάσει. Είναι δύσκολο βλέπετε το μεροκάματο του συμπαρουσιαστή σ' αυτό το κανάλι. «Πού πας εσύ;» ρώτησε η Κωνσταντίνα με μειλίχιο ύφος μια ρεπόρτερ που ετοιμάστηκε για τουαλέτες. Φήμες ότι η κοπέλα έχασε για λίγα δεύτερα τις αισθήσεις της, μετά από την ερώτηση κόλαφο, δεν επιβεβαιώνονται από το ρεπορτάζ.

Η Σάσα Σταμάτη δοκίμαζε ένα φωτοστέφανο, γιατί ήθελε στις Απόκριες να ντυθεί αγγελάκι, καθώς φέτος θεωρεί ότι πραγματικά δεν είπε τίποτα το χυδαίο σε καμία από τις εκπομπές του Πρωινού, μιας και ο φιλεύσπλαχνος Γιώργος Λιάγκας προσφέρθηκε να την ξεκουράσει. «Χαλάρωσε για λίγο εσύ, Σάσα μου, και μόλις ξεκινήσω με το "The Voice" αναλαμβάνεις ξανά δράση», της είπε και έκτοτε η Σάσα έχει κρεμάσει στο αυτοκίνητό της μια εικονίτσα του Αγίου Γεωργίου, πετώντας το μενταγιόν του Τομ Φορντ σε σχήμα μορίου που της έκανε δώρο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να την ευχαριστήσει για όλα όσα είπε για τα ανατομικά του προσόντα όλα αυτά τα χρόνια.

Στην Κηφισίας κάποιος φυσά τη μύτη του δυνατά. Ένας ψίθυρος ακούγεται στους διαδρόμους του Star, «Πάλι η Τατιάνα κλαίει». Βλέπετε, τον τελευταίο καιρό η βασίλισσα του Star έχει συγκινηθεί στον τηλεοπτικό αέρα τόσες φορές. όσες δεν έκλαψε στη ζωή της όλη. Μια με την Ευρυδίκη που αποχαιρέτησε τον γιο της για τα ξένα (για σπουδές, μη φανταστείτε ως οικονομικό μετανάστη), μια με την Ελευθερία Ρήγου και τα κιλά της, μια με διάφορες ιστορίες κοινωνικού περιεχομένου, καθώς άρχισε πάλι να δίνει έμφαση στον άνθρωπο (εξ ου και το ρεπορτάζ για την Κωνσταντίνα που πήγε να λύσει τα μάγια σε μοναστήρι), η… ανθρωποκεντρική πλέον «Τάτι» έχει βαλαντώσει στο κλάμα. Λυπάται η ψυχή της τον συνάνθρωπο γι' αυτό και τους βγάζει στην εκπομπή της, για να γίνει η εξομολόγος τους την ώρα που η «άλλη» χαρίζει παπούτσια, τσάντες και δείχνει μακιγιάζ.

Τέλος, στο Mega, η Έλενα Τσαβαλιά εξαφανίζεται στα διαλείμματα. Φήμες τη θέλουν να κλείνεται στο καμαρίνι της προκειμένου να αυτομαστιγωθεί με 1200 κοιλιακούς, ώστε να κάψει τις τρεις μπουκιές που δοκίμασε από τη συνταγή του Ανδρέα Λαγού. Ο Μάρκος, από την άλλη, κάνει πρόβα το 123456ο σκετς για την έναρξη της επόμενης ημέρας, όπου χαστουκίζει τους Ουγγαρέζο και Κρητικό, η Παγιατάκη δείχνει ότι διαβάζει κάτι με προσοχή στα χαρτιά της προκειμένου να γλιτώσει τις ερωτήσεις της Τζούλιας Νόβα για το πότε θα κάνει καριέρα -όχι ως σωσίας της Δούκισσας αλλά ως Νόβα, Τζούλια Νόβα -και η Χριστίνα Πολίτη ρουφάει κοιλιά, προκειμένου το επόμενο πλάνο να την βρει λίγο πιο αδύνατη από το προηγούμενο.

Μια κοπέλα περπατά με σκυμμένο κεφάλι στους διαδρόμους. Δύσκολα αναγνωρίζεις πως είναι η Μαρία Σαράφογλου. «Της έμεινε χούι από το δελτίο. Προσπαθεί να περνά απαρατήρητη», λένε οι κακιές γλώσσες.

Κάπου εδώ ένα ακόμα backstage έλαβε τέλος. Ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε κι αυτή την εβδομάδα και μην ξεχνάτε…πάνω απ' όλα, αγάπη και φως στις ψυχές μας. Αμήν!


Από την Κλεοπάτρα Πατλάκη yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !