TOP TV: Η κακή διαφήμιση του "Voice", η νέα απογευματινή "μάχη" και τα σχέδια του Μαλέλη

Χρήστος Αϊβαλιώτης
2

Καλό μήνα, καλές γιορτές... και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο TVNEA.COM που μας κρατάει συντροφιά 6 ολόκληρα χρόνια με πολλά ενδιαφέροντα και αποκλειστικά θέματα. Μπορεί να είμαι στην ομάδα των συντακτών τους τελευταίους 5 μήνες, όμως η σχέση μου με το tvnea ως αναγνώστης είναι σχεδόν από την έναρξή του... γι΄αυτό και χαίρομαι πολύ για την αγάπη που του δείχνετε όλοι εσείς! Σας ευχαριστούμε!

Και πάμε στα δικά μας σιγά-σιγά για να σχολιάσουμε την τηλεοπτική και όχι μόνο επικαιρότητα. Βλέπω πως σιγά-σιγά ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να βγάλει και πάλι στον "αέρα" το πολύ επιτυχημένο "The Voice" που πέρσι έκανε εξαιρετικά νούμερα. Ίδιοι coaches, ίδιος παρουσιαστής... ίδια ομάδα. Το περιμένουμε με ανυπομονησία γιατί το κανάλι του Αμαρουσίου και η παραγωγή του παιχνιδιού κάνει πολύ καλή δουλειά στο συγκεκριμένο concept και η αλήθεια είναι ότι ο ΑΝΤ1 έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή και τις τηλεθεάσεις που θα κάνει... γιατί το "παλιό καλό" DWTS δεν του πέτυχε και πολύ φέτος! Βέβαια τώρα θυμήθηκαν να μας δείξουν τί κάνουν οι "παλιοί" συμμετέχοντες που είχαν φτάσει στον τελικό του περσινού κύκλου! Δεν ξέρω αν αυτή η εμφάνισή τους θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για το σόου!

ΑΣΧΕΤΟ: Γέμισαν τα social media εδώ και 2 εβδομάδες με τους Χριστουγεννιάτικους στολισμούς στα σπίτια επωνύμων και μη... Παλιά βάζαμε τα στολισμένα δέντρα κοντά στο παράθυρο για να τα βλέπει η γειτονιά και να "ζηλεύει", τώρα απλά κάνουμε μία ανάρτηση και όλοι το ξέρουν!

Και τα "Κλεμμένα Όνειρα" επιστρέφουν από σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Η μάχη της απογευματινής ζώνης θα είναι πολύ μεγάλη και... ενδιαφέρουσα αφού τα δύο "δυνατά χαρτιά" των καναλιών θα παίζουν αντιμέτωπα. "Μπρούσκο" και "Κλεμμένα Όνειρα" θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τη μάχη της τηλεθέασης. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και για τα δύο σήριαλ... αλλά λίγο μεγαλύτερο για το σήριαλ του MEGA που παίζει για τέταρτη χρονιά. Θα μπορέσει να κρατήσει το κοινό του;

Πολλά διαβάζω και ακούω τον τελευταίο καιρό για τα επόμενα βήματα του Σταμάτη Μαλέλη στην τηλεόραση. Κάποιοι λένε ότι φεύγει από τον ΣΚΑΪ και πάει στο "E TV", άλλοι λένε ότι είναι σε επαφές με τον ALPHA. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com ο Δ/ντης Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ έχει όντως κάνει μια πρώτη συζήτηση με το "Ε TV", όμως η σχέση του με το κανάλι του Φαλήρου -αυτή την στιγμή- είναι πολύ καλή και δεν σκέφτεται να "μετακομίσει" αλλού. Άλλωστε το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει γι' αυτά που θέλει να κάνει ακόμα στο κανάλι... δεν έχει ολοκληρωθεί. Όσο για το αν έχει μιλήσει με τον ALPHA, μαθαίνω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλά πολλά ονόματα θα ακουστούν για το κανάλι της Κάντζας τώρα που αποχώρησε ο Τζώννυ Καλημέρης.

ΑΣΧΕΤΟ: Τι θα γίνει τελικά με την Eurovision; Θα συμμετέχουμε τελικά ή όχι;

Το παλιό ''Κάτω Παρτάλι'' , οι νέες ''Ηρωίδες'' και η πολυαναμενόμενη ''Εθνική Ελλάδος''... έρχονται από Γενάρη στο MEGΑ! Μεγάλο ενδιαφέρον έχει, πως θα κάνει το κανάλι τον προγραμματισμό του για τις ημέρες και ώρες προβολής των νέων σειρών. Αν και μαθαίνω ότι η ''Εθνική Ελλάδος'' μάλλον θα παίζει Δευτέρα πριν το ''Κάτω Παρτάλι''.



Και να πάμε σε κάτι πιο σοβαρό. 1η Δεκεμβρίου σήμερα... Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Το AIDS είναι μία από τις φονικότερες επιδημίες στην παγκόσμια ιστορία. Από το 1981 που παρατηρήθηκε κλινικά στις ΗΠΑ, γύρω στα 25.000.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ 33.000.000 είναι φορείς του ιού HIV. Η σεξουαλική επαφή αποτελεί τον κύριο τρόπο μετάδοσης του HIV. Ενημερωθείτε και προστατευτείτε!



Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Facebook: Χρήστος Αϊβαλιώτης
Twitter: Chris Aivaliotis
E-mail: aivaliotis_chris@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. το voice ειναι λιγο ρισκο για τον Αντ1,αν δεν παει καλα φετος και θελουν να το συνεχισουν 3η χρονια,πρεπει να κανουν ολικη ανανεωση της επιτροπης,ας το τολμησουβ μια φορα στην ελλαδα να αλλαξουν εντελως την επιτροπη αλλιως θα καταντησουν οπως το xfactor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στο Dancing επί της ουσίας δεν έγινε αλλαγή στους κριτές, παρόλα αυτά είχε 4 πολύ επιτυχημένα χρόνια, αν υπολογίσουμε ότι η 5η δεν είναι και τόσο καλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !