Ένα show που δεν είναι ψυχαγωγικό!

1
Είναι παράλογο ένα κανάλι σαν τον Ant1 με τέτοια εμπειρία στα τηλεοπτικά show να βγάζει ένα
πρόγραμμα σαν τον πέμπτο κύκλο του Dancing with the stars.Ένα concpet που έχει κουράσει και δεν έχει τίποτα άλλο να δώσει,ενώ παράλληλα λείπει το στοιχείο της ανατροπής και της έκπληξης.

Πόσα ακόμα να εμβαθύνουμε στο τι είναι τσα τσα,αλλά και τη διαφορά των latin με των freestyle χορών,αλλά και πόσο κουραστική είναι η συνεχής έκπληξη για ένα 10άρι ή για ένα 9αρι?Δυστυχώς στο συγκεκριμένο show ζουν στον μικρόκοσμο τους,απαλλαγμένοι από όλα τα προβλήματα των Ελλήνων.

Και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να απουσιάζει το στοιχείο της ψυχαγωγίας από τα βράδια μας,ωστόσο δεν πρέπει να μας πλασάρεται ότι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο είναι για το αν η Μαρία Ηλιάκη θα καταφέρει να πάρει 8αρι ή ο Φάνης 7αρι.Άλλο η ψυχαγωγία και άλλο το ¨δημιουργώ δικό μου κόσμο και τον κάνω να φαίνεται πολύ φυσιολογικός¨.

Ακόμα και η κριτική επιτροπή είναι τόσο σοβαροφανής σαν να κρίνει το πιο σημαντικό θέαμα στον κόσμο,χρησιμοποιώντας και τεχνικούς όρους που απλός λαός αγνοεί.Και φυσικά προστέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς για να δώσει μία νέα πνοή και κάτι πιο ανατρεπτικό,αλλά τελικά περιορίστηκε στο ντύσιμο και γίνεται γραφικός.Πως ένας άνθρωπος που πέρυσι μετά βίας κουνιόταν απαιτεί άριστη τεχνική και δυναμισμό στη χορογραφία?

Επίσης τα εισαγωγικά video στην εκπομπή,που δείχνουν τους παίκτες κάθε εβδομάδα να λένε πόσο αγχωμένοι είναι και πόσο το παιχνίδι έχει γίνει σκληρό και απρόβλεπτο,κάνει τον τηλεθεατή να αισθάνεται ότι παρακολουθεί ένα θρίλερ και όχι ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Και το επικό φινάλε βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει.Η ανάλογη μουσική και το ανάλογο ύφος της παρουσιάστριας προλογίζει το ζευγάρι που θα αποχωρήσει σαν να μας ενημερώσει για αυτόν που θα θυσιαστεί αυτή την εβδομάδα από τους θεούς.Και η κριτική επιτροπή στο τέλος μιλάει στο ζευγάρι με έναν τόνο πιο λυπηρό και από τους πρωταγωνιστές της σειράς ¨Το νησί¨.

Στα άλλα shows δεν δίνουν τόσο σημασία στο πως απέδωσαν την προηγούμενη εβδομάδα ή το βαθμό πήραν.Όλα κυλούν πιο ανέμελα.Πάρτε για παράδειγμα το ¨Y.F.S.F¨.Όλα έχουν πλάκα και χιούμορ.Τα video,η κριτική,η βαθμολογία και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.Βλέπει κάποιος το συγκεκριμένο show και του φεύγουν όλα τα προβλήματα,διότι το μόνο που προκαλεί το ¨Dancing¨ είναι να σου προκαλεί και άλλα από αυτά.

tvmind

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ... ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΣΑΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ .. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΧΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ .. ΣΤΟ YOUR FACE ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΑΛΑΡΟΙ ...ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Κ ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !