Έξαλλο το Πακιστάν με το Homeland

0
«Καμία σχέση με την πραγματικότητα», τα όσα διαδραματίζονται στην 4η σεζόν του Homeland, δηλώνουν Πακιστανοί αξιωματούχοι.
Ακόμη και τα τοπία του Ισλαμαμπάντ που εμφανίζονται στο σίριαλ τονίζουν οι αξιωματούχοι δεν έχουν καμία σχέση με την πρωτεύουσα.
Η διαμαρτυρία έγινε γνωστή μέσω της New York Post, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει σταλεί επιστολή και στην εταιρεία παραγωγής Showtime. 
«Το να δυσφημείς μια χώρα που υπήρξε κοντινός σύμμαχος με τις Ηνωμένες Πολιτείες, προσφέρει κακή υπηρεσία και στην ασφάλεια των ΗΠΑ, αλλά και στο λαό των ΗΠΑ», αναφέρει εκπρόσωπος της Πρεσβείας του Πακιστάν στην Αμερική.   
Η 4η σεζόν του Homeland, αναφέρεται σε μη πραγματικά γεγονότα τα οποία διαδραματίζονται στο Ισλαμαμπάντ, την πρωτεύουσα του Πακιστάν και στις σχέσεις των ανθρώπων της CIA με τους ανθρώπους ασφαλείας της χώρας.
Το μεγάλο πρόβλημα των αρχών είναι πως στη σειρά παρουσιάζονται ως συνεργάτες των Ταλιμπάν και μη δημοκρατικοί. «Οι συνεχείς υπόνοιες ότι οι πράκτορες ασφαλείας του Πακιστάν είναι συνεργάτες και προστατεύουν τους τρομοκράτες εις βάρος αθώων πολιτών του Πακιστάν, δεν είναι απλά αδιανόητες αλλά και προσβλητικές ως προς τις θυσίες των πολιτών της χώρας και των ανθρώπων των υπηρεσιών ασφαλείας στη μάχη κατά της τρομοκρατίας», αναφέρεται από την Πρεσβεία. 
Όσο για το Ισλαμαμπάντ, σύμφωνα με τους αξιωματούχους στην πραγματικότητα είναι ένα ήσυχο μέρος, γραφικό, με ωραία τοπία και πολύ πράσινο. «Στη σειρά παρουσιάζεται ως κόλαση και ζώνη πολέμου με βόμβες και πυροβολισμούς και πτώματα. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα», αναφέρουν. 
 
 
thetoc

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !