Ελένη Τσολάκη: Γιατί δεν χάνει το δελτίο ειδήσεων;

0
Η Ελένη Τσολάκη το κορίτσι που μας καλημερίζει κάθε πρωί από την τηλεόραση του ALPHA και μας λέει Happy Day, μιλά στο protothema.gr και μας εξηγεί γιατί η αρνητική κριτική της φέρνει στενοχώρια αλλά δεν θα απαντήσει ποτέ, τι σχέση έχει με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και ποιές εκπομές παρακολουθεί στην τηλεόραση.

Πώς αισθάνεσαι όταν διαβάζεις άσχημες κριτικές που αφορούν το άτομο σου; Αισθάνεσαι την ανάγκη να δώσεις την δική σου απάντηση;

Θεωρώ πως όσα χρόνια και αν είναι κάποιος στο χώρο αυτό πάντα θα τον πιάνει λίγο το στομάχι του όταν ακούει κάτι αρνητικό να λέγετε για εκείνον. Νομίζω πως είναι μια αίσθηση που δεν συνηθίζεται, απλά μαθαίνεις να τη διαχειρίζεσαι. Εγώ δεν σου κρύβω πως είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που δέχομαι την άποψη του άλλου και την ακούω όταν αισθανθώ ότι η πρόθεση είναι καλή και δεν υπάρχει εμμονή. Είμαι σε μια φάση που θεωρώ πως πρέπει να ακούω για να βελτιώνομαι. Από την άλλη δεν θα σου πω ψέματα η αρνητική κριτική μου φέρνει μια στεναχώρια αλλά προσπαθώ να την ξεπερνώ γρήγορα και να εστιάζω στη δουλειά μου και στην ουσία. Δεν θα με ακούσεις να απαντώ ποτέ, ούτε καν στις παρέες μου. Ο καθένας έχει την ελευθερία και το δικαίωμα της γνώμης του.

Ποια είναι η σχέση σου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή; Είστε φίλες;

Φέτος με τη Σταματίνα ήρθαμε ακόμα πιο κοντά όπως είναι φυσικά .Έχουμε μοιραστεί πράγματα, περνάμε αρκετές ώρες μαζί στη δουλειά, νομίζω πως έχει μάθει η μια τα κουμπιά της άλλης. Πλέον υπάρχουν και στιγμές που μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεται απο το βλέμμα της. Δεν ξέρω να σου απαντήσω αν αυτό ονομάζεται φιλία, πάντως σίγουρα έχουμε μια πολύ ωραία και καθαρή σχέση.


Βλέπεις τηλεόραση; Ποια εκπομπή σου αρέσει;

Βλέπω τηλεόραση όσο προλαβαίνω, περισσότερο για να είμαι ενημερωμένη για τα θέματα που θα σχολιάσουμε στην εκπομπή. Μου αρέσουν πολλά. Οι Ράδιο Αρβύλα, το Όλα, παρακολουθώ φανατικά τη Μουρμούρα, δεν χάνω Αλ Τσαντίρι και επίσης λατρεύω να βλέπω ταξιδιωτικές εκπομπές. Βέβαια δεν σου κρύβω ότι πια δεν χάνω το δελτίο ειδήσεων, αφού το επόμενο πρωί με περιμένει εξέταση από το κ. Βερύκιο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !