Ριμέικ «Ραντεβού στα τυφλά» με φαβορί Γερμανού ή Καραβάτου!

0
Ενα από τα πιο πετυχημένα τηλεπαιχνίδια, που έγραψε τη δική του ιστορία σε όποιο κανάλι και αν παίχτηκε, σκέφτονται πολύ σοβαρά να εντάξουν στο πρόγραμμά τους οι υπεύθυνοι του καναλιού Ε. Το «Ραντεβού στα τυφλά», που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του '90 στο Mega με οικοδέσποινα την Βάσια Τριφύλλη, ήταν από τα πρώτα παιχνίδια που αγαπήθηκαν από το κοινό. Ακολούθησαν δύο remakes, με την Ισαβέλλα Βλασιάδου να παίρνει τη σκυτάλη από τη Βάσια, ενώ λίγο αργότερα -και σε πιο μοντέρνα βερσιόν- τον ρόλο της τηλεπροξενήτρας ανέλαβε η Ναταλία Γερμανού στον Alpha.
Αν τελικά υλοποιηθούν όλα αυτά που ακούγονται, τότε έφτασε η στιγμή να δούμε άλλη μία εκδοχή του δημοφιλούς show τη φετινή σεζόν στην άκρως ανταγωνιστική prime time ζώνη (θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα).


Οσο για το ποια θα είναι εκείνη που θα το παρουσιάσει, οι πληροφορίες θέλουν να έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων δύο δυνατά ονόματα του σταθμού, τα οποία -όπως πιστεύουν οι ιθύνοντες- θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν σε αυτό τον ρόλο. Το πρώτο είναι εκείνο της Ναταλίας Γερμανού, η οποία έχει την εμπειρία του συγκεκριμένου project και, όπως ακούγεται, θα αναλάβει και την παρουσίαση ακόμη μίας εκπομπής του καναλιού. Από την άλλη όμως, έντονα ακούγεται και το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία έχει καταφέρει να βγει νικήτρια στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και ανήκει πλέον στα «δυνατά χαρτιά» του καναλιού.


Μάλιστα αρκετοί θα ήθελαν να τη δουν να δοκιμάζει τις ικανότητές της και σε ένα παιχνίδι, και ιδιαίτερα σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, του οποίου η παρουσιάστρια θα πρέπει να έχει χιούμορ αλλά και ευστροφία για να πετύχει τα τηλεπαντρέματα. Η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί σύντομα από τους υπευθύνους. Οποια από τις δύο φτάσει στην πηγή και δεν... πιει νερό, ενδεχομένως να αναλάβει το άλλο νέο project του σταθμού, την εκπομπή «Εχεις γράμμα».

Πηγή:Espressonews

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !