Ο Άκης Πετρετζίκης καθημερινά στις 16:50, μας δίνει ιδέες για λαχταριστά πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες. Μας προτείνει εύκολες και οικονομικές συνταγές με απλά υλικά, καθώς επίσης χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή των πιάτων. Η εορταστική ατμόσφαιρα στην κουζίνα του Άκη συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα
Δευτέρα 29/12: Η πανσέτα αποκτά άλλη γεύση όταν ο Άκης φτιάχνει μια ιδιαίτερη γέμιση με φρούτα και αρωματικά. Η γέμιση περιλαμβάνει μήλα και αχλάδια και το μενού συμπληρώνεται με πατάτες με προσούτο, αλλά και με μια πολύχρωμη χριστουγεννιάτικη σαλάτα.
Τρίτη 30/12: Το σημερινό επεισόδιο είναι αφιερωμένο στα γλυκά και μάλιστα της εποχής. Ο Άκης προτείνει μια μοναδική συνταγή για βασιλόπιτα, ενώ παράλληλα ετοιμάζει και παραδοσιακές δίπλες αλλά και σιροπιαστό σαραγλί.
Τετάρτη 31/12: Πεντανόστιμα ψητά ορτύκια συνδυασμένα με πατάτες και κάστανα αλλά και μία εύκολη συνταγή για scotch eggs είναι οι συνταγές της σημερινής ημέρας.
tvzapping

0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com