Ένα διαμάντι για τα Χριστούγεννα! Η Αρετή Κοσμίδου μας παρουσιάζει το πρώτο της τραγούδι!

Nessun Dorma
0

Η Αρετή Κοσμίδου, έχοντας κάνει τη δημοφιλέστερη εμφάνιση στις Blind Auditions του πρώτου The Voice με το τραγούδι Let her go, το οποίο πλησιάζει τις 1,5 εκατ. προβολές και με δύο ενδιαφέρουσες εμφανίσεις μετά το τέλος του The Voice, μία το καλοκαίρι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες και μία πριν από λίγες μέρες για την έναρξη του Christmas Factory στο Γκάζι, έφτασε η ώρα να μας παρουσιάσει το πρώτο της τραγούδι!

''To album θα περιέχει ξένα κομμάτια σε συνεργασία με τον Μανώλη Φάμελο .. Το σημαντικό είναι να κάνεις πράγματα πάνω στο προσωπικό σου γούστο και το πιο δύσκολο είναι να καταφέρεις να το βρεις...και για μένα στην παρούσα φάση έχει δημιουργηθεί κάτι πολύ όμορφο!!!Πιστεύω πως θα σας αρέσει πολύ!!! Δεν μπορώ και γω η ίδια να περιμένω...'' έγραψε γύρω στα μέσα Οκτωβρίου στο facebook.

Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της είναι το τραγούδι ‘’No more’’, διά χειρός Μανώλη Φάμελλου, τόσο σε στίχους, όσο και σε μουσική.

Συνυφασμένο με το νεαρό της ηλικίας της, το τραγούδι μας εισάγει σε μια ατμόσφαιρα ονειρική, σχοινοβατεί ανάμεσα  στον κόσμο του παραμυθιού και του παιχνιδιού και είναι πασπαλισμένο με τη χρυσόσκονη της ζεστασιάς και της θαλπωρής, της παιδικότητας και της απαλότητας, αποπνέει νοσταλγία και ανεμελιά. Ξύλινα στρατιωτάκια, κούκλες, μπάλες και κάθε είδους παιχνίδια, ανακατεμένα, ριγμένα στο πάτωμα, γυρίζουν σα γαϊτανάκι στο μυαλό... χριστουγεννιάτικη χαλαρότητα, εκεί που ξαπλώνεις στην πολυθρόνα και ανοίγεις τα μάτια σου, ανάμεσα στον ύπνο και τον ξύπνιο, για να δεις τη φωτιά να καίει στο τζάκι κι ύστερα τα κλείνεις πάλι...

Το ξεκίνημά του θυμίζει μελωδία από μουσικό κουτί. Η μουσική του  είναι τόσο αρμονική και με τόση συνοχή, που κάνει τη φωνή της Αρετής να μοιάζει με όργανο της ορχήστρας και όχι με φωνή. Τέλος η ερμηνεία της, ξέρει ακριβώς τι θέλει, έχει συναίσθημα και είναι ωριμότερη από αυτήν που θα περίμενε κανείς σε αυτή την ηλικία. Ακούστε το!




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !