Μοντέρ..."μη χανόμαστε" στην "Εθνική..."!

Unknown
0
Σχεδόν ένα μήνα έκανα...cut στην κριτική, γιατί συχνά πυκνά, όλο και κάτι θεματάκια "ανέβαζα" ο δόλιος ο μοντέρ του tvnea (που και χρόνια πολλά θα του πω και το "καπέλο" θα του βγάλω, γιατί πραγματικά κάνει ρεπορτάζ). Μετά από άπειρες βάρδιες στη μονταζιέρα, (έρχονται και νέες σειρές- εκπομπές άλλωστε σε λιγότερο από ενάμιση μήνα), βρήκα το χρόνο να ξαναπιάσω πληκτρολόγιο, όχι για να κόψω και να ράψω βίντεο αλλά... την τηλεόραση την ίδια. Πάμε λοιπόν να "μοντάρουμε" εντυπώσεις, παρατηρήσεις και συμβουλές...

Αρχίζω με Ναταλία και "μή χανόμαστε"... Μετά από μια άνευρη αρχή, ήρθε το επεισόδιο του περασμένου Σαββάτου, να δείξει οτι με μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές στο περιεχόμενο -καλεσμένοι δηλαδή- αλλά και το στήσιμο, η εκπομπή από το "συμπαθητικό" για το E TV 5%, φτάνει στο εντυπωσιακό (πάντα για το E TV) 13%. Τί άλλαξε και πρέπει να συνεχίσει αλλαγμένο; Ο καλεσμένος που ναι μεν όπως θέλει το concept, πρέπει να μη βρίσκεται τώρα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αλλά να μπορεί με όσα θα πει να γίνει επικαιρότητα. Τα πρόσωπα αυτά, ανήκουν κυρίως στον τηλεοπτικό χώρο και συγκεκριμένα στη δεκαετία του '90. Το παράδειγμα του Μίλτου Μακρίδη, μπορεί να συνεχιστεί και μάλιστα με μεγαλύτερη επιτυχία και... ίντριγκα. Αλήθεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, πόσα χρόνια έχει να μιλήσει; Κι όχι μόνο... Οι παίκτες πχ του πρώτου Big Brother,  τί να κάνουν σήμερα στις ζωές τους; Ακόμα και παρουσιάστριες ειδήσεων, πού να βρίσκονται τώρα; Όπως πχ η Τζέλα Παυλάκου -πάλαι ποτέ σύμβολο του ΑΝΤ1- και άλλες πολλές... Ως προς το στήσιμο της εκπομπής, ελπίζω ως τεχνικός, να μην ήταν τυχαία η αλλαγή στη θέση της Ναταλίας, που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έπαψε να έχει στο κοντινό της πλάνο, ακριβώς από πίσω της, ένα...ντουλάπι κουζίνας για ντεκόρ! Τελος πάντων, αν είναι εκεί το καλό της προφίλ, τουλάχιστον ξαναβάψτε τα ντουλάπια μπλέ, ή κάντε τα κόκκινα, ή ότι άλλο διαφορετικό από το άχρωμο... μπεζ ανοιχτό -ντουλάπι κουζίνας πάντα. (Το σκηνικό είναι πολύ καλό, αν και η φωτογραφία της Νέας Υόρκης βγάζει μάτι και το παράθυρο κάνει... σκιά πάνω στην "πόλη", λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά σε ένα κανάλι).

Μαθαίνω από συναδέλφους μοντέρ, ότι η "Εθνική Ελλάδος", έχει πολύ γέλιο! Το Mega ήδη μέσω του εμπορικού του τμήματος, θέλει να πουλήσει ακριβά τη νέα σειρά του Καπουτζίδη κι εξαιτίας αυτού, ακόμη δεν είναι σίγουρο το εάν τελικά επιλέξει να την προγραμματίσει για τη Δευτέρα, πρίν το "Παρτάλι". Υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο εναλλακτικές προτάσεις, που έχουν να κάνουν με τη συνολική προσπάθεια του Mega, να ξεκολλήσει από την τρίτη θέση της τηλεθέασης και το 15% μέσο όρο και να "τσιμπήσει" δύο με τρεις μονάδες. Αυτό γίνεται με ένα "smash hit" στο Κυριακάτικο πρόγραμμα που έχει και πολλούς τηλεθεατές σε απόλυτους αριθμούς (η Κυριακή είναι από τις μέρες, μαζί με τη Δευτέρα, που έχουμε στο prime time πολλούς ανοικτούς δέκτες). Η επόμενη σκέψη είναι να πάει άκρως ανταγωνιστικά και να "χτυπήσει" το "Voice" που θα δείχνει ως ένα βαθμό επαναλαμβανόμενο, εξαιτίας του ότι οι τηλεθεατές πλέον θα γνωρίζουν το concept αλλά και τους coaches. Κάτι που καί στο εξωτερικό, με εξαίρεση τις ΗΠΑ, έχει γίνει παντού όπου, κι αν μεταδόθηκε. Η απόφαση για τον προγραμματισμό της νέας σειράς, θα παρθεί μέσα στο μήνα, ενώ ήδη θεωρείται από τις πλέον κερδοφόρες, αφού μαθαίνω ότι μετά το "Κάτω Παρτάλι" που θα φτάσει να "πουλάει" το δευτερόλεπτο της διαφήμισης κοντά στα 80 ευρώ, εκεί κοντά κυμαίνεται και το τιμολόγιο για την "Εθνική" του Καπουτζίδη!

Ο μοντέρ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !