Τα νεύρα του Αρναούτογλου και η επίθεση στη Σκορδά!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Ποιος είδε σήμερα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν τον φοβήθηκε; Ηταν καλεσμένος στην εκπομπή "Το Πρωϊνό" και ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαί Σκορδά προσπάθησαν να κάνουν μαζί του μια ήρεμη συζήτηση, όμως ο Γρηγόρης... μάλλον είχε άλλα στο μυαλό του.

Ειδικά όταν ήρθε η συζήτηση στην κόντρα του με τον Βαγγέλη Περρή, ο παρουσιαστής... ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Μόλις η Φαίη προσπάθησε να καλμάρει ίγο τα πράγματα, ο Γρηγόρης δεν δίστασε να της επιτεθεί λεκτικά.

«Εγώ τον κάλεσα πέρυσι στην εκπομπή μου, αφού δεν έρχεται δεν έχω να σου πω τίποτα. Να είναι καλά! Καλές γιορτές να έχει, να περνάει καλά! Για να καταλάβεις πόσο δεν έχει να κάνει με τον παλιό Περρή που ουσιαστικά τον εκτιμούσαμε κιόλας πάρα πολλοί άνθρωποι, πριν από μερικές μέρες μίλησα στο δικό σας το πρωινό για τους εμμονικούς κριτικούς, ότι είναι βλάκες. Αυτός μάλλον το πήρε γι' αυτόν και αντί να βρει κάτι έξυπνο να πει πήρε πάλι τη δική μου λέξη, τη "βλακεία", πήρε μια ρήση και την είπε. Πάλι χωρίς φαντασία», είπε ο παρουσιαστής και η Φαίη σχολίασε: 

«Δεν είναι αυτό το θέμα, ποιος έχει φαντασία και ποιος δεν έχει...». Ο Γρηγόρης μόλις το άκουσε αυτό... έβγαλε "καπνούς από τα αυτιά": «Σταμάτα να υποστηρίζεις εσύ συνέχεια τον Περρή. Φοβάσαι τόσο πολύ; Κάθε φορά πάρα πολύ τον υποστηρίζεις! Σταμάτα πια τόσο πολύ! Άφησέ τον να υποστηρίξει αυτός τον εαυτό του. Μια χαρά είναι μην αγχώνεσαι!».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !